324379001

ÇOCUKLARIMIZ, 23 NİSAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI

ÇOCUKLARIMIZ, 23 NİSAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI

ÇOCUKLARIMIZ, 23 NİSAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI

Kütahya Belediyemiz tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliklerde çocuklarımız, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Etkinlikte konuşan Başkanımız Kahveci, “Atatürk’ün bize emanet ettiği çocuklarımızı, geleceğe çok iyi şekilde hazırlayacağız” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kütahya Belediyemizin düzenlediği büyük bir etkinlik programı ile kutlandı. Etkinlik kapsamında çocuklarımız; zeybek gösterisi, koro ve müzik dinletisi, kukla gösterisi, gölge oyunu, Hacivat ve Karagöz gösterisi, yarışmalar, pamuk helva, patlamış mısır, yüz boyama, palyaço, sihirbaz gösterisi ve şişme oyun gruplarıyla hem bayramın coşkusunu doyasıya yaşadı hem de gönüllerince eğlendi.

Etkinliğe katılan ve tüm hemşehrilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, “104 yıl önce, o mücadeleyi hiçbirimizin anlaması mümkün değil. Kayıtlardan, kitaplardan veya filmlerden okuyoruz, izliyoruz, dinliyoruz, öğreniyoruz. Ancak öğretilen bir şey var. Meclisin açılışından 10 yıl sonra Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, mecliste koltuğunu bir çocuğa emanet ediyor. Geleceğin güvencesi çocuklardır diyor, teminatı çocuklardır diyor. Çocuklara olan anlayışı gösteriyor bize kendileri. 101 tane çocuğumuz, neden çok kıymetli çünkü Cumhuriyetin 100. yılı dolmuş, ikinci yüzyılına girmişiz ve ilk yıldayız. Dedik ki 101 tane çocuğumuzu belediye başkanlığı koltuğuna oturtalım. 101 çok kıymetli bir rakam bizim için. İkinci yüzyıl, el birliğiyle hakimiyetin kayıtsız ve şartsız yine milletin olduğunu bir kere daha gösterdik Kütahya’da. Kütahya’nın 55 tane belediye başkanı gelmiş geçmiştir. Hepsine kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. 1868 yılında kurulan belediyenin bugün bu merkezinde 56’ıncı başkan olarak koltuğa oturduk ve bugüne kadar emeği geçen hangi siyasi görüşten olursa olsun emeği geçen tüm başkanlarımıza ben buradan bir kez daha kalbi şükranlarımı, sevgilerimi, selamlarımı, saygılarımı gönderiyorum milletimiz adına” ifadelerini kullandı.

“SİZLERİN HER DAİM YANINDAYIZ”

El birliğiyle çocuklarımıza destek olacak çalışmalara başladıklarını belirterek sözlerine devam eden Başkanımız Kahveci, “Bugünkü Türkiye Cumhuriyeti Kütahya Belediyesi, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği çocuklarımıza geleceği hazırlayacak. Önce gençler olacaksınız sonra bu gençler ülkenin yönetimine talip olacak. El birliğiyle milletimizden aldığımız talimatla, talimat şudur; bu ülkeyi daha iyi yönetilebilir hale getirmek için çocuklarımıza Kültür Sanat Akademisi olarak kültürüyle, sanatıyla, tarihiyle ve eğitimiyle biz destek vereceğiz. Ailesinin gelir durumu iyi olmayan çocuklarımızı da etüt merkezlerimizde liseye hazırlama, üniversiteye hazırlama çalışmalarının içerisine girdik. Buradan sözümüz olsun ki Kütahya’nın çocukları ileriki yıllarda o sınavlarda dereceler elde edecek ve bizler o gençlerle gurur duyacağız. Atatürk’ün bize emanet ettiği çocuklarımızı, geleceğe çok iyi şekilde hazırlayacağız. Sizlerin her daim yanındayız, yanınızda olacağız. Sosyal belediyeciliğimizin ne olduğunu bundan sonra çok iyi göreceksiniz. Elbette eksiğimiz, yanlışımız olabilir. Yanlışımız varsa yanlışımızdan geri döneceğiz, en büyük erdemdir. Eksiğimiz varsa tamamlamayı elbette bekleyeceğiz. Cuma günleri saat 09.00 ile 12.00 saatleri arasında olan halk gününde istek ve talepleriniz sizlerden alınacak ve hep birlikte Kütahya’yı daha iyi bir yere getireceğiz. Biz, milletin emrindeyiz. Bizlere desteğinizi ve duanızı esirgemeyin, selametle kalın” dedi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu