324379001

BAŞKAN GENÇ, ‘OF’UMUZU HİZMETLERLE DONATACAĞIZ’

BAŞKAN GENÇ, ‘OF’UMUZU HİZMETLERLE DONATACAĞIZ’

BAŞKAN GENÇ, ‘OF’UMUZU HİZMETLERLE DONATACAĞIZ’

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Of ilçesini ziyaret etti. Of’a müteşekkir olduğunu söyleyen Başkan Genç, “El ele vereceğiz, Of’umuzu hizmetlerle beraber donatacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Hayrat ilçesinden başladığı ilçe ziyaretlerini Of ilçesi ile sürdürdü. Başkan Genç, ziyaretlerinde ilçe teşkilatlarına teşekkür ederken belediye başkanlarına da hayırlı olsun dileklerini iletti. Bu kapsamda Of ziyaretini gerçekleştiren Başkan Genç, ayrıca esnaf vatandaş ve diğer partilerin teşkilatlarıyla da bir araya geldi. Teşkilatın öneminin altını çizen Başkan Genç, “Teşkilatımıza teşekkürümüzü ifade etmemiz lazım. Of’ta beni daha çok göreceksiniz demiştim. Dolayısıyla daha sonra da geleceğiz. Esnaf ziyaretimizi de, çalışma ziyaretlerimizi de yapacağız. Salim başkanın söylediği gibi bu siyasete de dinamizm kazandırır. Önce teşkilat sonra icraat. Biz buralardan bir yerlere gelmişsek önce Cumhurbaşkanımızın sonra da teşkilatımızın gücüyle geldik. Of’umuza ilk ziyaretimizde ilk mekanımız teşkilat. Ben siyasete başladığım zaman 28 yaşında il yönetimine girdim, 29 yaşında il başkanı oldum. Ama bereketi Of'tan aldık. Çünkü ilk mikrofonu Tekoba’da aldım. Of’a müteşekkirim. Hakikaten yüzde 62 buçuk oy çok kıymetli bir oy. Oy versin vermesin herkese hizmet edeceğiz. Şimdi o oyun bir karşılığı var. Bir sorumluluğu var. İnşallah el ele vereceğiz, Of’umuzu hizmetlerle beraber donatacağız” dedi. 

BÜTÜN GÜCÜMÜZLE HİSSETTİRECEĞİZ
Eser ve hizmet siyasetinin önemine değinen Başkan Genç, “Teşkilatımızın başını öne eğmememiz lazım. Hepimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde 22 senedir başımızı öne eğmedik, değil mi? Onun için biz yerel yöneticilerde ne söz verdiysek gereğini yerine getirmenin gayretinde olacağız. Samimiyetimizden insanların kuşkusunun olmaması lazım. O nedenle de her zaman sahada olmalıyız. AK Parti, hükümetlerimiz, cumhurbaşkanımız, belediyeler, bakanlıklarımızla eser ve hizmet siyaseti yaptık. Bizim bir hedefimiz var. Tam bağımsız, güçlü bir Türkiye. Of geniş bir coğrafya, 68 tane mahallemiz var. Of’un şehirleşmesi adına, daha güzel bir ilçe olması, daha yaşanabilir bir ilçe olması adına güzel işler yapacağız. Söz verdiklerimizle ilçemizi daha da güzelleştireceğiz. Başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi en dinamik gücümüz var. Yeni dönemde hem Of’umuzu daha da güzelleştirmek adına hem biz hem Salim başkan, bütün gücümüzle beraber varlığımızı projelerle, hizmetlerle hissettireceğiz” ifadelerini kullandı. 

ELİMİZ AYAĞIMIZ OLACAK
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Ahmet başkanımın hem Trabzon'a hem Of'a hem de diğer ilçelere çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Bizim her zaman gülen yüzümüz ve oradaki elimiz ayağımız olacak, açık kapımız olacak. Of da her zaman inanıyorum ki hak ettiği ilgiyi alakayı görecek. Ben bu teşkilatın bir mensubu olmaktan da gerçekten gurur duyuyorum” dedi. AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ise, “Başkanıma Of’a yapacağı hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Ona inancımız tamdır. Bizim aramızdan çıkmış bir kardeşimiz olarak Of’taki çalışmaları devam ettirecektir. Ben kendisini tekrar tebrik ediyorum, hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu