324379001

VAROL´A AÇIK TEHDİT

VAROL´A AÇIK TEHDİT

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Antalya Şube Başkanı İrfan Varol geçtiğimiz ay yapmış olduğu basın açıklamasından dolayı telefonla aranarak tehdit edildi.

Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Antalya Şube Başkanı İrfan Varol´u geçtiğimiz ay yapmış olduğu basın açıklamasından dolayı telefonla arayarak tehdit etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Antalya Şube Başkanı İrfan Varol; ?Biz Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Antalya Şubesi olarak geçtiğimiz ay bir basın açıklaması yaptık. O açıklamada da başta Antalya merkez ilçe belediyeler olmak üzere, kendilerine yakın buldukları bazı yapı denetim firmalarını ve mimari büroları kamu gücünü kullanarak belediyenin yapı denetim firması, mimarlık ve mühendislik ofisi diyerek öne çıkarttıklarını belirtmiştik. Bunlara ek olarak ilçe belediyelerdeki iş dağılımı ile ilgili ortaya tek, tek kalem, kalem belgeler ortaya koymuş ve buradaki çarpık düzenin giderilmesini istemiştik.

Bu açıklamadan sonra bizlere çok güzel geri dönüşler oldu. Hatta bu konu kapsamında geçen ay Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Bey ile bir araya gelip fikir alış verişinde bulunduk. Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından Ümit Bey´le tokalaşıp, birbirimize teşekkür ederek ayrıldık. Biz tam konunun çözüme kavuşması için güzel adımlar atılıyor derken dün Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın Bey tarafından tehdit edildik? dedi.

Tehdit edilme olayı ilgili bilgiler veren Başkan Varol şunları söyledi; ?Dün öğle saatlerinde büromda otururken, sekreterim Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın Bey´in aradığını söyledi, bende bağlamasını söyledim. Telefona ?alo´ dememle birlikte Naci Bey ?Siz kendinizi ne zannediyorsunuz, yaptığınız basın açıklaması bizi töhmet altında bırakıyor, savcı bey bizi çağırıp hesap soruyor. Bütün mal varlığımız araştırılıyor.

Burada yapı denetim ile ilgili imzaları ben atıyorum. Bu yaptıklarınızın yanınıza kalacağını mı zannediyorsun? Elbet bunların da hesabı sorulur? dedi. Ben de kendisini dinledikten sonra; ?Biz açıklamalarımızı yaparken kamuoyuna yaparız ve bir şeyler söylerken birilerinden icazet almayız. Bahse konulu açıklamamızın içinde hiç kimsenin ismi geçmiyor. Bu kentte on dokuz tane belediye var, siz neden üstünüze alındınız da beni tehdit ediyorsunuz. Eğer bizim açıklamamızın içinde sizi sıkıntıya sokacak bir durum varsa gider savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz.

Bizde gider gereği neyse yaparız. Bu memleketin savcısı, hakimi, polisi var. Böyle kuru tehditlerle bu işler olmaz. Zaten bizde böyle tehditlere aldırmayız. Bu kurumun başına üyeleri tarafından seçilmiş biri olarak ben üyelerimin hakkını her platformda korumaya devam ederim. Siz attığınız imzaların doğru olduğuna inanıyorsanız zaten ortada sıkıntı olmaz? dedim. Bununla birlikte şahsıma karşı yaptığı hakaretlerle ilgili olarak basın danışmanım aralığı ile CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun Bey´e Naci Alın Bey´in söylediği tüm sözlerin hesabını adalet önünde sormayla ilgili tüm haklarımı saklı tuttuğumuzu bildirdim? diyerek sözlerini noktaladı.

 



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu