324379001

TÜTÜNCÜ ŞANTİYE ŞEFİ GİBİ ÇALIŞIYOR

TÜTÜNCÜ ŞANTİYE ŞEFİ GİBİ ÇALIŞIYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çok daha güzel işleri hemşehrilerine sunabilmek için şahsının da bir şantiye şefi gibi çalışmaları yerinde denetlediğini söyledi.

Kepez Belediyesi, kent sakinlerine konforlu bir yaşam ortamı ve güzel bir şehir alt yapısı sunabilmek için yeni bulvarlar inşa etmeye devam ediyor. Kent merkezine uzak bir noktada yer alan Fevzi Çakmak ile Varsak Karşıyaka mahallelerini birbirine bağlayan Eyüp Sultan Caddesi´nin eskiyen alt ve üst yapısı da modern bir hale getiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mehmet Akif ile Akşemsettin caddeleri arasındaki 1500 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde olan bulvarda yenileme çalışması başlattı. Bulvarın bir kısmı, imar planına uygun şekilde genişletildi.

Eyüp Sultan konforlu hale getiriliyor 

Asfalt kazıma iş makinesi ile caddenin hizmet ömrünü tamamlayan mevcut asfaltı kaldırılıyor. Daha sonra asfalt alt yapı hazırlık çalışmalarının tamamlanmasından sonra caddede sıcak asfalt dökümüne geçilecek. Eyüp Sultan Caddesi´nde 7 bin ton sıcak asfalt, 6 bin m2´de parke kaldırım çalışması yapılacak.  Caddede orta refüj düzenlemesi de gerçekleştirilecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Eyüp Sultan Caddesi´nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, bürokratlarından bilgi aldı.

?Hizmette 66 mahalleye eşit mesafedeyiz ?

Başkan Hakan Tütüncü, daha yaşanabilir, konforlu mahalleler oluşturmak için yaptıkları çalışmalara kış aylarında devam ettirdiklerine işaret etti. Fevzi Çakmak ve Varsak Karşıyaka mahallerini birbirine bağlayan Eyüp Sultan Caddesi´ni modern bir bulvar haline getireceklerini belirten Başkan Tütüncü, konuşmasının devamında şunları kaydetti:  ?Bu cadde, merkeze uzak bir yerleşim yeri. Belediye olarak Kepez´in dört bir yanına hizmet götürüyoruz. 

En uzak noktalardaki yerleşim yerlerindeki hemşehrilerimiz güzel ve konforlu bir ortamda yaşasınlar, güzel bir şehir alt yapısına sahip olsunlar diye gayret gösteriyor ve yeni bulvarlar inşa ediyoruz. Kepez´in 66 mahallesinin tamamı belediye eşit uzaklıktadır.  Hepsine eşit mesafedeyiz ve hepsine yakınız. Bu cadde fiziksel olarak Kepez Belediyesine uzak olabilir. Ama gönlümüz, kalbimiz en uzak mahallelerde? Bu bölgelere de en güzel hizmetleri yapıyoruz.?

Çok daha güzel işleri, çalışmaları hemşehrilerine sunabilmek için şahsının da bir şantiye şefi gibi çalışmaları yerinde denetlediğinin altını çizen Tütüncü, ?Eyüp Sultan Caddemizin Fevzi Çakmak ve Varsak Karşıyaka mahallelerine hayırlı uğurlu olsun? diyerek konuşmasını tamamladı.  



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu