324379001

TÜTÜNCÜ GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR

TÜTÜNCÜ GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendisini sosyal medya hesaplarından çaya davet eden hemşehrilerinin evine konuk oluyor.

Mesaisinin büyük çoğunluğunu ilçe sakinleri ile geçiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hemşehrilerinin sosyal medya hesaplarından yaptığı çay davetlerine de icabet ediyor. Her salı ve perşembe günleri öğleden sonraları makamında vatandaşlarla görüşen Başkan Tütüncü, belediye dışında gerçekleştirdiği esnaf, oda, semt pazarları ve mahalle gezileri ile de hemşehrilerinin istek ve diklerine kulak veriyor.

Başkan Tütüncü, kendisinin ve belediyesinin sosyal medya hesaplarından çaya davet eden hemşehrilerinin evlerine de konuk oluyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret turlarına Ulus Mahallesi´nde ikamet eden Merve Şahin´in evinden başladı.

Davette bulunan Merve Şahin, eşi Arkın, kayınpederi Adnan Menderes ve kayınvalide Semra Şahin ile çay içip sohbet eden Tütüncü, hal hatır sordu, talepleri dinledi. Evine gittiği Şahin çiftinin, Aralık ayında nikahını kıydığını ziyareti gerçekleştirince öğrenen Başkan Tütüncü, tekrar onlarla olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

´Hemşehri hukukumuz güçleniyor´

Tanışıklık hukukunu güçlendirirken yeni gönüller de kazanmaya çalıştığını belirten Tütüncü, şöyle konuştu; ?Hemşeri hukukunun güçlenmesi için çabalıyoruz. İyi günlerinde kötü günlerinde hep onlarla beraber oluyoruz. Bir hayli davet var.

Birkaç hafta daha birer ikişer evleri ziyaret edeceğiz. Her şey geliyor geçiyor, önemli olan güzel hatıra bırakabilmek. Bütün temaslarımızda hemşerilerimizde kurduğumuz diyalogda hep buna dikkat ediyoruz.?

´Evimize geleceğini beklemiyorduk´

Daveti yapan ev sahibi Merve Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü´nün davete icap edebileceğini çok fazla ihtimal vermediğini belirterek, geleceğini duyunca çok şaşırdığını ifade etti.

Geçirdiği bu akşamın kendisi için çok heyecanlı olduğunu ifade eden kayınvalide Semra Şahin ise, akşama ne yapacağını şaşırdığını belirterek, "Görüşmemizle Başkan Tütüncü fikirlerimizi değiştirdi. Ailesiyle ona mutlu bir hayat dilerim? diye konuştu.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu