324379001

TAKSİ ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

TAKSİ ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

Antalya Valiliği öncülüğünde ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ev sahipliğinde organize edilen "Turizmde Yol Güvenliği Taksi Şoförleri Eğitimi" toplantısı Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Antalya Şoförler

Toplantı kapsamında taksi şoförlerine ilkyardım, kişisel ve iş ortamı hijyeni, beden dili ve iletişim, trafik ve araçlarda yangın söndürme konularında eğitim verildi.

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren Vali Yardımcısı Nurettin Ateş taksi şoförlerinin turizm sürecinde oldukça önemli olduğunu belirterek, ?2017´de yapılan çalışmalar neticesinde turist sayısını 10 milyonun üzerine çıkardık. 2018 hedefimiz ise turist sayısını 15 milyonun üzerine çıkarmak.

Dolayısıyla burada tüm esnaflarımıza da büyük bir iş düşüyor. Bir turist şehrimize geldiğinde onu karşılayan ve memleketlerine dönerken uğurlayan taksi şoförlerimiz. Sizler şehrimizi temsil etmede oldukça önemlisiniz. Bu sebeple bu eğitimlerin çok faydalı olacağına inanıyorum.? dedi.

?Esnaf bir şehrin vitrinidir.?

Esnafın, bir şehrin vitrini olduğunu belirten AESOB Başkanı Adlıhan Dere, turizm sezonu öncesi esnaflara yönelik eğitim ve değerlendirme toplantılarının devam edeceğini belirterek, ?Geçtiğimiz ay içerisinde Valimiz Sayın Münir Karaloğlu başkanlığında turizm paydaşlarının katıldığı bir toplantıya biz de katıldık ve Valimiz turizm alanındaki sorun ve talepleri tek tek dinledi.

Bizlere esnaflarımız konusunda özellikle ulaşım alanında hem eğitim hem de değerlendirme toplantıları yapmamızı önerdi. Turizmde verimliliği arttırmak ve bilgilerimizi tazelemek amacıyla da özellikle turizmin yoğun olduğu bölgelerde faaliyet gösteren taksici esnafımıza yönelik bu toplantıyı organize ettik.

Taksici esnaflarımız şehrimize gelen yerli veya yabancı turistlerle en çok muhatap olan meslek kollarımızdan biri ve tüm esnaflarımız aslında şehrimizin birer vitrini. Dolayısıyla kazancımızı arttırmak, şehrimizi iyi bir şekilde temsil etmek ve hemşerilerimizin refah seviyesini arttırmak adına işimizi düzgün yapmamız gerekiyor ve bu gibi toplantılarla bilgilerimizi tazelememiz gerekiyor.? dedi.

Nisan ayında ikinci bir toplantı daha gerçekleştireceklerini belirten Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ise, ?Taksici arkadaşlarımızın kendini geliştirebilmesi adına bu eğitimlere katılması oldukça önemli.

Bizler akşama kadar vatandaşla birebir muhatap olan esnaflarız ve mesleki anlamda her gün kendimizi yenilememiz gerekiyor. İnşallah gerekli düzenlemelerle ve bugünkü gibi sosyal faaliyetlerle daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum.? dedi.

Toplantı eğitim sunumlarının ardından AESOB Hizmet Binası bahçesinde yapılan uygulamalı yangın söndürme eğitimleriyle sonra erdi. 



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu