324379001

SUBAŞI: `YETİŞTİRİCİLER ZORDA`

SUBAŞI: `YETİŞTİRİCİLER ZORDA`

Hafta sonunda Varsak hayvan pazarını gezen Subaşı besicilerin sorunlarını dinledi.

 

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, hafta sonunu da yoğun bir tempo içinde geçirdi.

Varsak eski Belediye Başkanı Hüseyin Ayanoğlu ile Varsak Hayvan Pazarı`nda besicileri ziyaret eden Subaşı, sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında, yem fiyatları ile girdilerin yüksek olduğunu ifade eden besiciler, Besicilik yapmak her geçen gün zorlaşmaya başladı. Yem fiyatları çok yüksek. Besicilikteki diğer girdi maliyetleri de bizleri çok zorluyor” dediler.

Kendisinin de süt keçisi besiciliği yaptığını ifade eden Hasan Subaşı, Sizlerin sorunlarını yakından biliyorum. Ben de süt keçisi besiciliği yapıyorum. Mevcut sorunların üreticilerin lehine mecliste çözülmesi gerekiyor.

Besiciler desteklenmezse, çok azalan hayvan yetiştiriciliği daha da azalacaktır. Böylece ülkemiz ithal ete mahkûm edilecektir. İthalat ise başlı başına bir sorun. Bundan para kazananlar hükümeti zaman zaman ithalata zorlar ve hayvancılık uzun süre toparlanamaz.

Tarım ve hayvancılık bu girdi maliyetlerinin yüksekliği karşısında zorlanıyor. Üretici mutlaka desteklenmelidir” şeklinde konuştu.

Besicileri ziyaretinin ardından, Durmuş Eriş'in Hurma'daki mevlidine katılan Subaşı, mevlidin ardından, Ankaralılar Derneği Başkanı ve Anadolu Hemşeri Dernekleri Başkanı Reşat Küçükterkan'ın Uncalı mezarlığındaki cenaze törenine katıldı.

Subaşı, daha sonra Hasan Reşat Ataşoğlu'nun Key-Mir-Home Emlak ofisinin açılışını gerçekleştirdi.
Akşamüzeri Korkuteli'ne geçen Subaşı, Korkuteli'nde DP ilçe Başkanı Ahmet Gökalp ve eski ilçe başkanı İrfan Önal tarafından karşılandı.

Burada dostlarının düğünlerine katılan Subaşı, ardından Kaş'ın Ova beldesinde Durmuş İçöz'ün torunu ile Süllü Özkan'ın oğlunun nişan dualarına katıldı. Genç nişanlılara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Hasan Subaşı'na Kaş eski Belediye Başkanı Emin Erdem, Erol Demirhan ve İrfan Hamarat eşlik etti.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu