324379001

SUBAŞI HIDRELLEZ`İ ELMALI`DA KUTLADI

SUBAŞI HIDRELLEZ`İ ELMALI`DA KUTLADI

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, Hıdırellez`i Elmalı`da hemşehrileri ile kutladı.

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, Türk dünyasında bayram geleneğinde kutlanan ve Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan, Hızır ve İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olduğu sayılarak, yaz mevsiminin de başlangıcı kabul edilen Hıdırellez`i Elmalı`da hemşerileri ile bir araya gelerek kutladı.

Seçim otobüsü ile beraberinde siyaset arkadaşları eski DYP ve ANAP yöneticileri Ali Karataş, Mahmut Çil, Hüseyin Tecim, Emin Erdem, Selçuk Deveci, Salih Baybars Türkiş, Mehmet Aras, Hacı Mehmet Ünal, Abdullah Toy, Üzeyir Doğan, Bekir Servet Ünal ve Kadın kolları üyeleri ile birlikte önce Elmalı`nın Ayvasıl köyünde hıdırellez kutlamalarına katılan, köylülerle birlikte yemek yiyen, yemek servisi yapan Subaşı`naKöy Muhtarı Hasan Sarıkaya eşlik etti. Sarıkaya, Subaşı ve arkadaşlarına bayramlarına katıldıkları için teşekkür ederek, adaylık sürecinde başarılar diledi.

Daha sonra kendi köyü Bayralar`a uğrayan ve Muhtar İsmail Sarı ile birlikte Hıdırellez Piknik alanını gezen Hasan Subaşı hemşerilerinin Hıdırellez Bayramını kutlayarak hal-hatır sordu.

Daha sonra Tekke Köyündeki Abdal Musa Türbesi ve Külliyesi`nde düzenlenen etkinliklere ve duaya katıldı, köylülerle birlikte Hıdırellez pilavına kaşık salladı, helva yedi. Tekke`de Subaşı`na eski muhtarlar Mustafa Durma ve Ali Töre ile Nuri Güven eşlik etti.

Arif Köyünde kaynamış mısır

Elmalı-Finike yolu üzerinde Arif Köyü`ndeki su başında mola veren Hasan Subaşı, piknikçilerle sohbet etti. Kaynamış Mısır satan Şükriye Çetin, mısır almak isteyen Subaşı ile pazarlık ederek, "Benimle fotoğraf çektirirsen mısır veririm, yoksa mısır yok" diyerek şakalaştı.

Köylü kadın, fotoğraf çektirirken, "Oyum senin. Yıllardır partilere oy veriyoruz da ne oldu,bir de bağımsız adayı deneyelim" diyerek çevresindekilere de çağrı yaptı.

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, daha sonra Elmalı`da esnafı gezerek Finike`deki seçim bürosunu ziyaret edip, Antalya`ya döndü.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu