324379001

SERİKLİLER DEMİR´İ BAĞRINA BASTI

SERİKLİLER DEMİR´İ BAĞRINA BASTI

Antalya Serikliler Derneği (ANTSERDER) nin düzenlediği ?Dayanışma Gecesi´ Sedir Restorant´ta gerçekleştirildi. Geniş bir davetli topluluğunun katılımın olduğu organizasyonda en çok ilgiyi AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir gördü.

Antalya Serikliler Derneği (ANTSERDER) nin düzenlediği ?Dayanışma Gecesi´ ne AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir damga vurdu.

Serikli hemşerilerinin yoğun ilgilisiyle davete gelen Demir´i yakınları adeta bağrına bastı. Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Antalya Serikliler Derneği Başkanı Adnan Tezgel tüm katılımcılara teşekkür etti.

/resimler/2018-5/11/1626023691781.jpg

Seriklilerin Antalya´da çok iyi yerlerde olduğunun altını çizen Tezgel; ?Biz Antalya genelinde 600 bin kişilik bir sayıya sahibiz. Bakıldığı zaman içimizden çıkan birçok kıymetli değer ve kişilik var.

Serikliler adeta Antalya´ya damga vurmuş, şehrin gelişimine katkı koymuş ve Antalya´ya güzellikler katmıştır. Ben bugün burada bu güzelliği paylaşan tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum? dedi.

/resimler/2018-5/11/1629148226821.jpg

 

Başkan Tezgel´in ardından söz alan AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir; ?AK Parti kurulduğu günden itibaren kurucular kurulu üyeliğiyle başladığım görevde teşkilatımın üstümüze vazife verdiği tüm kademelerde elimden gelen tüm gayret ve çabayla davam için çalıştım.

Üç dönem Kepez Belediyesi Meclis Üyeliği görevini yürüttüm. Bu dönemde de seçimler öncesinde istifa edip milletvekili aday adayı oldum. 17 yıllık siyasi tecrübem ve sizlerde aldığım enerji ve güçle Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde sizlerin hakkını savunmak istiyorum.

 

/resimler/2018-5/11/1630198853112.jpg

Sizin derdinizle dertlenmek, sizin sevinçlerinize ortak olmak benim en büyük dileğim. Sizlerde de bugün gerçek anlamda büyük bir enerji görüyorum. İçinizden biri olduğum için çok mutlu, onur ve gururluyum.

Bugün burada bana karşı gösterdiğiniz sevgi ve saygıya layık olmak sizleri Ankara da temsil etmek bir Serikli olarak beni çok mutlu edecek. Çıktığımız bu kutlu yolda Yüce Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun? dedi.

Davetlilerin çok büyük ilgi gösterdiği AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir program sonrasında Serikli hemşerilerinin fotoğraf ve selfi isteklerini de geri çevirmeyerek geceyi ölümsüzleştirdi. 



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu