324379001

MURATPAŞA KALEİÇİ´YLE BERLİN´E

MURATPAŞA KALEİÇİ´YLE BERLİN´E

Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi´nin tanıtımı için yurtdışına çıkıyor.

Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi´nin tanıtımı için yurtdışına çıkıyor. Muratpaşa, 8 Mart´ta başlayacak ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı´nda; 45 metrekarelik standında Kaleiçi´ni ve Antalya´yı tanıtıp, ziyaretçileri bu yıl 6 ? 9 Temmuz tarihlerinde 2´ncisi yapılacak Kaleiçi Old Town Festivali´ne davet edecek
Muratpaşa Belediyesi, turizm sektörünün borsası niteliğine sahip dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından ITB Berlin Fuarı´na 3´ünce kez katılıyor.

Muratpaşa, 8 Mart Çarşamba başlayacak fuarda 45 metrekarelik alanda, dünyanın en büyük 5´inci turizm fuarı olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı´ndan (EMİTT) ?En İyi Stant? ödülünü aldığı Kaleiçi konseptiyle katılacak.

Stantta, eski Antalya´da kenti çevreleyen surlar üzerindeki anıtsal kapılardan biri 130 yılında Roma İmparatoru Hadrianus´un Antalya´yı ziyareti sırasında, ona hitaben yapılan Üçkapılar, UNESCO Dünya Kültür Miras Geçici Listesi´ne kabul edilen Yivli Minare ve Kaleiçi evi replikaları yer alacak.

Bununla birlikte 180 santimetre uzunluğunda Anadolu topraklarının ilk kadın belediye başkanı ?Perge´nin Kızı? Plancia Magna heykelinin de Muratpaşa Belediyesi´nin ITB standında bulunacak.

Fuarda ayrıca Muratpaşa Belediyesi bu yıl 6 ? 9 Temmuz tarihlerinde 2´ncisi gerçekleştireceği Kaleiçi Old Town Festivali´nin de tanıtımını yapacak.

Muratpaşa Belediyesi, 12 Mart´a kadar devam edecek ve ilk üç günü turizm profesyonellerine, son iki günü de tatilcilere açık olacak fuarda 10 bin Kaleiçi haritası, bin Kaleiçi rehberi ve 5 bin Kaleiçi kitapçığıyla Antalya´nın yaşayan antik kenti Kaleiçi´nin tanıtımını gerçekleştirecek.

Fuarda ayrıca Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi´nin tanıtımı için hazırladığı bardak altlığı, buzdolabı magneti gibi küçük hediyelik eşyalar da fuar ziyaretçilerine takdim edilecek.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu