324379001

MMO´DAN CW ENERJİ´YE ZİYARET

MMO´DAN CW ENERJİ´YE ZİYARET

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İSO 500 listesine net satışlarda 408´inci sıradan girmeyi başaran Antalya firması CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi´ni ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik e

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Başkan Vekili Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Şube Sekreteri Şenay Demiralay CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi´ni ziyaret etti.

CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz ile CW Enerji Yönetim Kurulu Temsilcisi Nihan Demirtaş´ın misafirliğinde gerçekleştirilen ziyarette firma bünyesinde çalışan ve makine mühendisleri de hazır bulundu.

MMO Antalya Şube Başkanı Hamamcıoğlu, Türkiye´de sanayi faaliyet alanındaki en büyük kuruluşları tespit etmek için İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası tarafından yapılan , ?Türkiye´nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu?  İSO 500 sıralamasına net satışlarda 408´inci sıradan girmeyi başaran Antalya firması CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz´ı firmalarının başarılarından dolayı tebrik etti.

Ziyarette konuşan MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ve Türkiye sanayisinin ulaşmış olduğu yeri objektif bir şekilde ortaya koyması bakımından İSO-500 çalışmasının önemli olduğunu belirterek, ?Listeye giren firmalarımız şehrimizin yüzünü ağartan, global rekabette dünya çapında başarılı olmuş firmalarımızdır.

Kendileri ile ne kadar öğünsek azdır. Ayrıca CW Enerji firmasının bu yıl ilk defa girmiş olduğu listede net satışlarda 408´inci sırada yer almış olması kentimiz ve ülkemiz adına büyük bir başarıdır. Sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ediyoruz.? dedi.

CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz ise MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz, 2017 yılı net satışlara ve üretimden net satışlara göre yapılan Türkiye´nin en büyük sanayi kuruluşları listesine girmiş olmaktan gurur duyduklarını belirterek, ?Şirketimizin bu listede yer alması günden güne yükselmesi hem bizim için hem de Antalya için gurur verici bir sonuçtur. Çalışanlarımızla hep birlikte el ele vererek kurulduğumuz günden bu yana başarı basamaklarını adım adım tırmanıyoruz.? şeklinde konuştu.

-?BAŞARI DOĞRU YATIRIM VE İNOVASYONDA?

Doğru yatırım ve inovasyonun başarıdaki en büyük etken olduğunu ifade eden CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, ?Şirketlerimizdeki başarı, planlı programlı çalışmalar, doğru yatırımlar ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır.

İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem veriyoruz. Kazandıklarımızı çalışanlarımızla paylaşıyor, şehrimize dönük istihdamı da her geçen gün artırıyoruz. Bünyemizde binden fazla personelimizle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.? ifadelerini kullandı.

Volkan Yılmaz, CW Enerji´nin 420 MW olan panel üretim kapasitesini iç ve dış pazardaki talebi değerlendirerek, 125 milyon liralık yeni fabrika yatırımları ile birlikte 1 GW / yıl güneş paneli 500 MW / yıl hücre üretim kapasitesine çıkaracaklarını aktardı.

Özellikle yurt dışından artan talep nedeniyle yeni bir fabrika yapma kararı aldıklarını kaydeden Yılmaz, şunları söyledi: ?Yeni fabrikamız tamamlanmak üzere. Bu yılın üçüncü çeyreğinde üretime başlamış olacak.

Yurt dışına taahhütlerimiz var, onun için gece gündüz çalışıyoruz. Halen iç pazarda ve dış pazarda projelerimiz var. 13 ülkeye ihracat yapıyoruz. Yurt dışı talepleri arttığı için yeni yatırım kararı aldık. Yurt dışına çıkabilmemiz için büyük montanlı ürünlere yönelmemiz lazım.1 GW üretim kapasiteli yeni fabrikamız Avrupa´nın en büyüğü olacak. İnşallah yeni yatırımla yurt dışındaki büyük yatırımcıları da Türkiye´den destekleyeceğiz. Yeni fabrika ile ihracat yaptığımız ülke sayısının da yaklaşık 40´a çıkmasını hedefliyoruz.?

Firma olarak günden güne büyüdüklerinin altını çizen CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, ?Biz büyürken, istihdamımızda büyüyor. Şuanda CW Enerji bünyesinde SGK´lı 552 personel istihdam ediyoruz. Taşeronlarla birlikte bin kişiyle birlikte çalışıyoruz.

Teknoloji, Ar-Ge, Ür-Ge, tasarım, proje yönetimi,  üretim alanları ağırlıklı olmak üzere şirketimizde 100 mühendis çalışıyor ve her 10 çalışanımızdan biri mühendis. Sadece makina mühendisi sayımız 15. 552 olan personel istihdamımızın yüzde 50´sini kadınlar oluşturuyor. Yeni fabrikamızın faaliyete geçmesi ile birlikte istihdam sayımızı bin kişiden iki bin kişiye çıkartmayı hedefliyoruz.? diye konuştu.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu