324379001

MANAVGAT YATIRIMA DOYACAK

MANAVGAT YATIRIMA DOYACAK

Manavgat´ta düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 4 yılda ilçeye ASAT ile birlikte 400 trilyonluk yatırım yaptıklarını söyledi. Türkbeleni projesinin birkaç ay içinde açılacağını da açıklayan Başkan Türel, eleştire

Antalya Büyükşehir Belediyesi´nin Manavgat´ın Aşağı Hisar Mahallesi Perşembe Pazarı´nda düzenlediği iftar yemeğine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel, iftarda, geçen Şubat ayında Hakkari´nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen sözleşmeli Er Cumali Gür´ün ailesinin bulunduğu masaya oturdu. Bakan Çavuşoğlu yaptığı konuşmada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel´in düzenlediği iftar sofrasında Manavgatlılarla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Manavgat´a hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Çavuşoğlu, ilçeye 500 yataklı yeni bir hastane yapılacağını müjdeledi. Bakan Çavuşoğlu, "Burdur-Antalya-Manavgat-Alanya otobanının müjdesini Sayın Cumhurbaşkanımız verdi. İnşallah bunun inşaatına da başlayacağız, ihaleye çıkacağız." diye konuştu.

Vicdanın sesi Türkiye

Başkan Türel de, Manavgatlıların Ramazan ayını kutlayarak, ?Bu mübarek günlerin en güzel yanı ekmeği, yemeği, dostluğu paylaşmaktır. Birlikte dua etmenin güzelliğini yaşamaktır.  Bu huzurlu sofralarda birlikte olabiliyorsak bunu öncelikle şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Filistinli kardeşlerimizin de Allah yar ve yardımcısı olsun. Masum çocuklara insanlara kıyanların elleri kırılsın. Batı dünyasına Allah insanlık versin. Bu insafsızlığa sesini yükselten başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Dışişleri Bakanımız adeta dünya mazlumlarının vicdanı oluyor. Vicdanın sesi dünyada Türkiye oluyor? dedi.

Türkbeleni yakında açılacak

Manavgat´a yaptıkları hizmetlere dikkat çeken Başkan Türel, senelerdir konuşulan  Türkbeleni projesinin birkaç ay sonra açılacağını açıkladı. Başkan Türel, şunları söyledi: ?Siz bakmayın birileri çıkıp Menderes Türel, Büyükşehir ağaç kesiyor dediğine. Orada orman yangını çıktığında ciğerimiz yandı.

Orman yangınındaki o ağaçsız alanların fotoğrafını çekip buralarda ağaç kesimi var diyenleri, orada yaptığımız güzellikleri görmek istemeyenleri Türkbeleni´ne bekliyorum. Orada ağaç mı kesmişiz çok güzel yeşil bir proje mi yapmışız gelip görsünler. Hasan Fehmi Boztepe, Antalya, İbrahim Sözen ve Hastane" Caddelerindeki düzenlemelerin hepsi Manavgat´taki esnafımız için. Manavgat´ımız için çalışmaya devam edeceğiz.?

Manavgatlılara teşekkür

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT olarak Manavgat´a 400 trilyonluk yatırım yaptıklarına dikkat çeken Başkan Türel, ?Karayolları ile 500 milyarı buluyor eski parayla yarım katrilyon. Manavgat´ımıza helal-i hoş olsun. Sizler her şeyin en güzeline, en iyisine layıksınız. Sizler bizi desteklediniz. Bizler bu imkanları bulabildik. Bu hizmet imkanlarıyla bu projeleri yapabildik? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu