324379001

KONYAALTI´NDA CUMHURİYET COŞKUSU

KONYAALTI´NDA CUMHURİYET COŞKUSU

Konyaaltı Belediyesi´nin gerçekleştirdiği ?Cumhuriyet Yürüyüşü coşkulu geçti

 

Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 96´ncı yıl dönümünde gerçekleştirdiği ?Cumhuriyet Yürüyüşü ve Necati ve Saykolar Konseri?yle Antalyalılara muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşattı.  

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ?Cumhuriyet Yürüyüşü´ Konyaaltı Aquarium önünde, 7´den 77´ye binlerce vatandaşın katılımıyla başladı. Yürüyüşe Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri, meclis üyeleri ile birlikte ellerinde Türk bayrağı ve meşalelerle binlerce vatandaş katıldı.

Antalyalılar, Konyaaltı Aquarium ile Konyaaltı Kent Meydanı arası yaklaşık 3,5 kilometre olan güzergahı marş eşliğinde büyük bir coşkuyla yürüdü. Yol kenarındaki vatandaşlarda alkışlarla destek verdi. Yürüyüş korteji, Konyaltı Kent Meydanında bekleyen vatandaşlarla birlikte muhteşem bir coşkuyla son buldu. Konyaaltı Kent Meydanını dolduran vatandaşlar, ilk olarak Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrasının mini konserini dinledi. Daha sonrasında ise Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yürüyüşe destek veren STK temsilcileri ile birlikte alanı dolduran vatandaşları selamladı.

Konuşmasında ilk olarak Cumhuriyet Yürüyüşüne katkı koyan STK temsilcilerine teşekkür eden Başkan Esen, ?Birlikte muhteşem bir Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirdik. Burada kalpler ?Atatürk´ diye atar. 96 yıl önce Cumhuriyetimizin ilanından bir akşam önce Türk milleti son derece güzel bir müjde aldı. Ulu Önderimiz ?Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz Efendiler´ diyerek,  Cumhuriyetin kuruluşunun ilk sinyalini verdi. Bizde bu Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağız. Cumhuriyet ilelebet bu topraklarda yaşayacaktır.  Hepinize çok teşekkür ediyorum.? dedi.

Başkan Semih Esen´in konuşmasından sonra sahne alan Necati ve Saykolar, Antalyalılara muhteşem bir konser verdi. Alanı dolduran binlerce Antalyalı, Necati ve Saykolar´ın birbirinden güzel şarkılarına eşlik etti. Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuba Erke Bostan da Necati ve Saykolar Grubuna günün anısına çiçek takdim etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser ile Antalyalılar muhteşem bir Cumhuriyet coşkusu yaşadı.



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu