324379001

KEPEZ´E SPOR AKADEMİSİ GELİYOR

KEPEZ´E SPOR AKADEMİSİ GELİYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez´e Belediye Spor Akademisi müjdesi verdi.

Kepez´in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi kapsamında düzenlenen Forma Dağıtım Töreni´nde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  Kepez´e Belediye Spor Akademisi müjdesi verdi. Tütüncü, geleceğin yıldızlarının akademik eğitimlerle Kepez´de yetiştirileceğini söyledi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü´nün 54 okulda, 16 bin 242 öğrenci arasından gerçekleştirdiği basketbol yetenek taramasını geçen 532 öğrenciye düzenlenen törenle formaları dağıtıldı.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi´nde düzenlenen Kepez´in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi Forma Dağıtım Töreni´ne Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yüksel Dorul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Spor Kulübü´nün Basketbol ve Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, kulübün teknik adamları, sporcular ile veliler katıldı.

Potaların gelecekteki yıldızları

Kepez´in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi Basketbol Forma Dağıtım Töreni´nde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, keşfedilen genç yeteneklerin akademik eğitimlerle daha sağlam adımlarla geleceğe yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı. Kepez´in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi kapsamında ilçedeki çocukların yeteneklerinin erken yaşta fark edildiğini belirten Başkan Tütüncü, yetenekli gençlerin akademik eğitimle büyümesi için kolları sıvadıklarını söyledi.

Kepez´e Belediye Spor Akademisi kuracaklarını müjdeleyen Tütüncü, ?Spor Okullarımızı ve Spor Kulübümüzü, açacağımız Belediye Spor Akademisi çatısı altında kurumsallaştıracağız. 10 yıldır sürdürdüğümüz yetenek taramalarımız yine devam edecek. Biz yine yetenekli gençlerimizi keşfedeceğiz ve onların yetenekleri doğrultusunda akademik eğitimlerle yollarına devam etmelerini sağlayacağız? dedi.

Kepez´in kaplanlarına forma

?Bütün çocuklar çocuklarımızdır? diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, ?Bizim isteğimiz; milletimize, devletimize, bayrağımıza sahip çıkacak hayırlı evlatlar yetiştirmek ve ailelere bu nokta da yardımcı olabilmektir. Muhasır seviyelere gelebilmemiz için küçük yaşta eğitimlerimize başlamalıyız. Biz Kepez ailesi olarak çocuklarımızın yeteneklerini erken yaşta keşfederek, onların yetenekleri doğrultusunda eğitilmelerini sağlıyor ve geleceğe hazırlıyoruz? diye konuştu. 

Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından geleceğin pota yıldızlarına formalarını dağıttı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü´nün futbol branşıyla başlattığı ödüllü ?Kepez´in Yıldızları Projesi´, genç yeteneklerin erken keşfedilmesine büyük katkı sağladı. Futbol branşı ile başlayan okullardaki yetenek taramaları voleybol ve basketbol branşlarında da devam ediyor.



BAŞKAN MUSTAFA YILMAZ "SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ"

BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu