324379001

KEPEZ´E NEŞET ERTAŞ BİNASI

KEPEZ´E NEŞET ERTAŞ BİNASI

Kepez Belediyesi´nin Kasım ayı olağan meclis toplantısında STK´ların hizmetine sunulacak binaya Neşet Ertaş isminin verilmesine, çeşitli mahallelerdeki 8 adet okul alanlarının Milli Eğitim Bakanlığı´na tahsisi oy birliğiyle onaylandı

Kepez Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. Yazılı 16 madde, 3 yazılı ve 1 sözlü ek önergenin görüşüldüğü toplantıda, ilçenin modernleşme çabasındaki imar planlarında değişiklik ve yeni planlama üzerine hazırlanan raporlar meclis üyelerine sunuldu.

Kepez´e 8 yeni okul geliyor

Şelale, Habibler ve Baraj Mahallelerinde SİT alanı içinde kalmış 10 adet gecekondu hak sahibine tapu verilmesi, çeşitli bölgelerdeki yapılaşmanın tamamlanması amaçlı imar komisyonuna gönderilecek maddeler meclis üyelerinin onayına sunuldu.

Kepez´in çeşitli noktalarında mülkiyeti Kepez Belediyesi´ne ait ve imar planında okul alanı olarak belirlenmiş yerlerin, 25 yıllığına irtifak hakkının Milli Eğitim Bakanlığı´na tahsisi oy birliğiyle kabul edildi.

Botanik Parkı´na onay

Ek önergeyle meclis gündemine getirilen maddelerden olan Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit düşen Uzman Çavuş Ali Yılmaz´ın isminin bir caddeye verilmesi, İsim Tespit Komisyonu´na gönderilmesi kararlaştırıldı. Dokumapark bünyesinde oluşturulması planlanan spor alanının Botanik Bahçe olarak değiştirilmesi amaçlı plan değişikliği de onaylandı.

Neşet Ertaş Kepez´de yaşayacak

Kepez Belediyesi´nin ilçedeki vakıf ve derneklerin toplantı türü faaliyet yapabilmesini sağlayacak Ahatlı Mahallesi´ndeki STK binasının isminin, merhum ozanımız Neşet Ertaş isminin verilmesi de oy birliğiyle kararlaştırıldı.

Özellikle hemşehri derneklerinin kendi toplantılarını kolay yapamadığından ötürü bu binayı yaptıklarını açıklayan Başkan Tütüncü, ?Burayı gece gündüz çalışan bir ünite olabilmesi için armağan ediyoruz. Derneklerin en önemli problemi mekanlarının yokluğu. Küçük ofislerde idari işlemlerini yapabiliyorlar ama toplantı türü buluşmalar yapmakta zorlanıyorlar. Bu tesis isminin Neşet Ertaş ismiyle belirlenmesi için meclis gündemine getirdik? dedi.



Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşlerinden anlamlı kampanya

BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu