324379001

KEPEZ´E 5 YILDIZLI SPOR TESİSİ

KEPEZ´E 5 YILDIZLI SPOR TESİSİ

Kepez Belediyesi´nin Duacı´ya kazandırdığı semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez Belediyesi´nin spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Altınova Düden Semt Spor Sahası´nı hizmete açan Kepez Belediyesi, Duacı Semt Spor Sahası´nın da açılışını törenle gerçekleştirdi. Törene, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Açılış töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşmasına Barış Pınarı Harekatına değinerek başladı. Tütüncü, ?Türk´ün gücünü dünyaya bir kez daha göstermek için Barış Pınarı Harekâtına katılan kahraman ordumuza Cenab-ı Allah´tan yardım niyaz ediyorum. Rabbim kahraman askerlerimizin gözüne yaş, ayağına taş dokundurmasın. Aziz milletimizin her bir evladının dualarıyla onlar bize, bütün dünyaya ve bütün mazlumlara güzel haberleri getirecekler. Mehmet Akif Ersoy´un İstiklal Marşımızda ifade ettiği gibi ?Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak´ dediği zamana kadar; bu ay yıldızlı bayrağı bu ülkenin gönderlerinden, semalarından indirmeyecek,  ezanı dindirmeyecek ve vatanı böldürmeyecek.? dedi.

Kepez´de eser üstüne eser koyduk

Belediyecilik hizmetlerindeki 11 yılın her yılını taze bir başlangıç olarak kabul ettiklerine değinen Başkan Tütüncü, ?Bu taze başlangıç, bizi her yeni güne bambaşka bir motivasyonla başlattı. Böylesi bir ortamda en büyük onur olarak kaydettiğimiz, insanımıza hizmet makamını laf üzerine laf koyarak değil, eser üzerine eser koyarak, anlamlı hale getirmeye çalıştık. Az konuşan, çok dinleyen ve bunun yanında çok gayret eden büyük hayaller kuran ve hayallerine erişmek için de alabildiğince koşan bir yönetim ve bir belediyecilik anlayışı içinde çalıştık. ? diye konuştu.

Duacı göz bebeğimiz

Kepez´in 68 mahallesi olduğunu ve her mahallenin birbirinden değerli olduğunu belirten Başkan Tütüncü, ?Her mahallemize hizmet götürmek için aslında büyük bir gayret içerisindeyiz. Hangi mahallenin neye ihtiyacı varsa, imkanlarımız nispetinde bunları yerine getirmek için elimizden gelen bütün gerekli özeni gösterdik ve bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Duacı mahallemizde bizim gözbebeği olarak gördüğümüz önemli bir yerleşim yerimiz. Duacı Mahallesi´ne de en güzel hizmetleri getirmek için bugüne kadar büyük bir gayret ve çaba gösterdik. 2009 yılında göreve geldiğimizde burası hizmet götürmekle yükümlü olmadığımız bir yerdi. Buraya İl Özel İdaresi hizmet getirmek durumundaydı.? dedi.  

Hizmette Duacı´nın yanında olduk

Geçmişte yetki ve sorumluluğun İl Özel İdaresi´nde olmasına rağmen Kepez Belediyesi olarak her hizmeti verdiklerini hatırlatan Başkan Tütüncü, ?Yolları açtık, parklar, bahçeler yaptık. Duacı ne zaman ihtiyaç duyduysa, biz orada olduk. ? ifadelerini kullandı. Hizmette sınır tanımadıklarını dile getiren Tütüncü, ?Duacı´ya açılan ilk yol olan, Duacı´yı Masa Dağı´na, Çankaya Mahallesi´ne bağlayan o yol beni çok heyecanlandırdı. Şimdi açtığımız yolu sahada genişletiyoruz. Bununla da  kalmıyoruz. Masa Dağı´nı Varsak Bölgesi´ne bağlayacak iki tane yeni geniş bir arter kazandırıyoruz. Bir tanesi bitmek üzere. Diğerinin de  imar planları  hazırlanıyor. Yine aynı şekilde 1900 metrelik 30 metre genişliğinde bir yolla Varsağı Masa Dağı´na, Masa dağını da buradan daha da genişleterek, yeni bir yolla Duacı´ya bağlıyoruz. Bütün bunlar; Duacı gün geçtikçe kıymetlenen, değerlenen bir yerleşim merkezimiz oluyor. Belediye Başkanlığındaki ilk dönemimde İstanbul için Polonezköy neyse, Antalya içinde Duacı aynı öneme sahip demiştim. ?diye konuştu.

Duacı´ya Aile Sağlığı Merkezi

2019 yılı bitmeden Duacı´ya Aile Sağlığı Merkezi´nin de açılacağını duyuran Başkan  Tütüncü, bununda büyük hayallerinin bir parçası olduğunu söyledi. Semt Spor Sahalarının önemine de değinen Tütüncü, açılışı yapılan Duacı Semt Spor Sahası´nda da profesyonel spor eğitimcileri tarafından çocuklara spor eğitimleri verileceğini de bildirdi.  

Duacı´ya doğal gaz geliyor

Konuşmasını Duacı sakinlerine müjde vererek devam eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ? Bu dönem duacı ya doğalgaz geliyor. Bununla ilgili doğalgaz dağıtım şirketi ile gerekli görüşmeyi yaptık. Duacı´nın  güzel insanlarına doğalgazı getirmek boynumuzun borcudur.  Ne mutlu ki; Duacı´ya  doğalgaz getirmekte bize nasip oldu. Biz sizi çok seviyoruz. Yan yana olmaya, gönül gönüle olmaya, omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Bizleri bir arada tutan ay yıldızlı bayrağımızdır. Bizi bir arada tutan Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Bizi bir arada tutan bin yıllık kardeşlik hukukudur.? dedi.

Tütüncü, Duacı esnafını gezdi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşmasını ?Spor sahamız hayırlı olsun. En çokta çok sevdiğimiz, bu güzel ülkenin güneş yüzlü çocuklarına, sevgili öğrencilerimize hayırlı olsun.? diyerek, tamamladı. Başkan Tütüncü´nün konuşmasının ardından kurdele kesimi ile Duacı Semt Spor Sahası hizmete açıldı. Tütüncü, konuklarla birlikte semt spor sahasını gezdi, çocuklarla futbol oynadı. Duacı esnafını da ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnafın istek ve dileklerini de dinledi.



BAŞKAN MUSTAFA YILMAZ "SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ"

BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu