324379001

KEPEZ´DEN ANLAMLI SEMİNER

KEPEZ´DEN ANLAMLI SEMİNER

Kepez Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nın vizyon projesi olarak kabul edilen ?Sıfır Atık Projesi´ne, okullarda düzenlediği eğitim seminerleriyle destek veriyor.

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Sıfır Atık Projesi´nin okullarda binlerce çocuğa ulaşabilmesi için kolları sıvadı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan himayesinde cumhurbaşkanlığı külliyesinde başlatılan ´Sıfır Atık´ projesine Kepez Belediyesi´nden de destek geldi. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Erensan Geri Dönüşüm Firması işbirliğiyle, Kepez´deki okullarda israfın önlenmesi, doğal varlıkların korunması, çevre dostu tüketim alışkanlıklarının kazandırılması ve atık yönetimi konularında farkındalık uyandırmak için eğitim seminerleri düzenleniyor. İlçede eğitim gören öğrencilere proje kapsamında çevre bilinci aşılanırken, birçok projenin öncüsü olan Kepez Belediyesi bakanlığın projesine de destek veriyor.

Çevre eğitimlerine devam

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nın Sıfır Atık Projesi´ne destek amacıyla başlatılan geri dönüşüm ve sıfır atık konulu eğitim semineri ilçede eğitim veren Arslanlar İlköğretim Okulu ile Gülgün Nihat Ömür İlköğretim Ortaokulu´nda gerçekleştirildi.  Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´nün çalışmaları ile düzenlenen eğitim seminerlerinde çocuklar geri dönüşüm ve sıfır atık konularında bilgilendirildi. Çevre bilincinin aşılandığı geleceğin büyükleri bu eğitimlerle daha güzel bir dünya için bilgilendirildi. Eğitim seminerlerinin ardından temizlik işleri ekipleri tarafından okullara, cam, kağıt, plastik ve metal  atık toplama kutuları yerleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nın vizyon projesi olarak kabul edilen ?Sıfır Atık Projesi´ çocukların çevre bilinci ile temiz bir dünya´da büyümesini ve kaynakların da doğru bir şekilde kullanılmasını amaçlıyor. Kepez Belediyesi´nin çocuklara daha temiz bir dünya için yola çıkan eğitim seminerleri farklı tarihlerde farklı okullarda devam edecek.



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu