324379001

KEPEZ´DE FOLKLOR ZAMANI

KEPEZ´DE FOLKLOR ZAMANI

Kepez Belediyesi´nin düzenlediği 5. Uluslararası Folklor Festivali, 28 Ağustos Çarşamba günü başlıyor.

Dünya´nın ve Türkiye´nin folklor renkleri Kepez´de buluşuyor. Kepez Belediyesi´nin düzenlediği 5. Uluslararası Folklor Festivali, 28 Ağustos Çarşamba günü başlıyor. Profesyonel toplulukların katılacağı 5. Uluslararası Folklor Festivali, 28-29-30-31 Ağustos tarihlerinde Dünya´nın ve Türkiye´nin folklor renklerini bir araya getiriyor. Farklı yöre ve kültürlerin geleneksel oyunlarının sergileneceği festivale, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Moldova, Gürcistan, Azerbaycan, Sırbistan, Tebriz, Bulgaristan, Burundi, Senegal, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Gana ve Romanya katılacak. Van, Denizli, Aydın, Hakkari, Ankara, Burdur, Samsun, Diyarbakır, Iğdır, Gümüşhane, Antalya ve Gaziantep gibi Türkiye´nin bir çok ilinden folklor ekipleri de festivalde yerini alacak.

Dünya´nın folklor renkleri Kepez´de

Kepez Belediyesi´nin düzenlediği 5. Uluslararası Folklor Festivali, Başkan Hakan Tütüncü´nün, festival ekiplerini kabul etmesi ile başlayacak. Festivalin ilk günü Mehmet Akif Caddesi´nde saat 19.00´daki kortej yürüyüşünün ardından Özdilek AVM önünde gösteri yapılacak. Festivalin açılış akşamında saat 21.00´da Dünya´nın ve Türkiye´nin folklor renkleri DokumaPark´ta bir araya gelecek. Kepez Belediyesi, tüm vatandaşların festivale katılımını sağlayabilmek için festival etkinliklerini mahallelere yaydı.  Festivalin ilk günü saat 21.00´da Yenidoğan Mahallesi(Pazartesi pazarı yanı) ve Çamlıbel Mahallesi´nde(Kültür Çadırı yanı) folklor gösterisi yapılacak.

Festivale profesyonel ekipler katılıyor

Festivalin ikinci günü ise; saat 20.00´da kortej (MarkAntalya-Kapalıyol-Cumhuriyet Meydanı güzergahı) düzenlenecek. Saat 21.00´da Cumhuriyet Meydanı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi(Muhtarlık yanı), Zafer Mahallesi(Cumartesi Pazarı), renkli gösterilere sahne olacak. 30 Ağustos Cuma günü ise; konuk guruplar Antalya Valiliği´nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Programına katılacak. Yine aynı gün saat 18.00´da Agora AVM´de festival etkinlikleri devam edecek. 31 Ağustos Cumartesi sona erecek festivalin gala gecesi saat 21.00´da Kepez Kent Meydanı´nda yapılacak. Varsak Karşıyaka Mahallesi, Ahmet Çeşme Caddesi(Varsak Karakolu karşısı) ve Altınova ASM yanında aynı saatte folklor gösterilerine sahne olacak.   



Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşlerinden anlamlı kampanya

BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu