324379001

KEPEZ´DE FESTİVALLİK KONSERLER

KEPEZ´DE FESTİVALLİK KONSERLER

Kepez Belediyesi´nin Antalyalılara armağan ettiği Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu, önce Buika konseri, ardından Pink Martini ve Rafadan Tayfa konserlerine ev sahipliği yapacak.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü´nün ilk döneminde yaptırılan 3 bin kişilik Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu, Antalya´da en fazla dikkat çeken kültür- sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya başlıyor.

Kepez varyantı başındaki Kepez Park Ormanı bünyesindeki açık hava tiyatrosuna yaptırılan açılır- kapanır tavan sistemiyle, Antalyalılar 12 ay etkiliklerin yapılabileceği yeni bir mekana kavuşmuş oldu.

Buika 8 Temmuz´da

Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu´ndaki konserler zinciri halkasının ilki, dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Buika olacak. Geçtiğimiz yıllarda Antalya Uluslararası Piyano Festivali´nde performans göstermiş olan Buika, flamenko, caz ve rumba ritimlerini harmanlamasıyla eşsiz bir müzik ziyafeti sunuyor. 8 Temmuz´da ve saat 21.00´deki konser biletleri hızla tükenen Buika, Antalya seyircisine özel bir repertuarıyla geceye hazırlanıyor.

Rafadan Tayfa 23 Temmuz´da

TRT Çocuk televizyonunun sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa´nın sahne performansı olan müzikal, açık hava tiyatrosunda sahnelenecek. Reyting rekorları kıran çizgi film, 1990´larda İstanbul´da yaşayan çocukların günlük yaşantılarını anlatıyor. Akın, Kamil, Hayri ve Mert karakterlerinin başrol olduğu çizgi filmin sahneye uyarlanışı olan Rafadan Tayfa Müzikali, 23 Temmuz´da Antalyalılarla buluşturulacak.

Sürekli yeni konserler

Tiyatro, önümüzdeki süreçte birçok ulusal ve uluslararası tanınırlığı olan solistlerin ve grupların canlı performanslarına mekan olacak. Burada organizasyon yapan bir şirket, Antalyalıların ilgi göstermesi durumunda Ağustos ayında Pink Martini adlı müzik grubunu da getirmek istiyor.

İstanbul´da konser vermiş olan topluluk, kendilerini ?dünyanın değişik köşelerinden melodileri ve ritimleri bir araya getirip, modern bir formda sunan müzik arkeologları? şeklinde tarif ediyor.



İŞTE OCAK AYI MAGAZİN GÜNDEMİ

ŞUBAT AYI MAGAZİN GÜNDEMİ

KASIM´DA AYRILIK RÜZGARLARI

EKİM AYINA ARDA, BERKAY DAMGASI

EN ÇOK HANGİ DİZİ KONUŞULDU

MAGAZİN DÜNYASINDA GEÇEN AY

SANAT FANUSUNDA GEÇEN AY

OCAK AYINDA EN ÇOK KONUŞULANLAR

HAFTA SONUNUN LİDERİ LABİRENT

İŞTE 2017 YILINA DAMGA VURAN ÜNLÜLER

KEPEZ´DE FESTİVALLİK KONSERLER

İŞTE KEPEZ´İN EN GÜZEL SESLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu