324379001

KEPEZ TÜTÜNCÜ İLE PARLIYOR

KEPEZ TÜTÜNCÜ İLE PARLIYOR

Başkan Hakan Tütüncü, ?Nice büyük eserlere, projelere imza attık ve kasamız dolu" dedi

Yolsuzluk, usulsüzlük ve istismarın olduğu yerde para birikmeyeceğinin altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, ?Nice büyük eserlere, projelere imza atan, kimseye borcu olmayan, kasası ağzına kadar paralarla dolu olan ve bütçesi yıldız gibi parlayan bir belediyeyiz.? dedi.

Kepez Belediye Meclisinin, 2018 yılının son olağan toplantısında 18 gündem maddesi görüşüldü.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aralık ayı olağan meclis toplantısında maddelerin görüşülmesine geçilmeden önce gündem dışı soruları cevaplandırdı.

Başkan Hakan Tütüncü, belediyesinin, geçtiğimiz aylarda Sayıştay raporlarıyla ilgili algı operasyonuyla karşı karşıya kaldığını belirterek, şunları söyledi: ?Sayıştay´ın, belediyemizin 2017 raporuyla ilgili yapmış olduğu değerlendirmeler tamamen muhasebe tekniği bakımındandır.

Muhasebe tekniği bakımından yapılan bir değerlendirmeyi, kalkıp da esasa ilişkin bir durummuş gibi göstermek; seçime beş kala belediyemizin itibarini zedelemeye dönük bir yaklaşım değilse iş bilmezliğin ta kendisidir. Sayıştay raporuyla ilgili estirilen yalan rüzgarının aslında temelinin olmadığı görülmektedir.

Belediyenin bütçesi yıldız gibi parlıyor

Yolsuzluk, usulsüzlük ve istismarın olduğu yerde para birikmez. Yolsuzluk, usulsüzlük ve istismarın olduğu yerde borçlar alıp başını gider. Kasalar da tam takır olur. 10 yıldır nice büyük eserlere, projelere, hizmetlere imza atmış bir belediyeyiz.

Bütün bunların yanında kimseye borcu olmayan bir belediyeyiz. Açık ve net ifade edeyim belediyenin kasasını ağzına kadar paralarla doldurmuş bir belediyeyiz.  Geçtiğimiz ay Büyükşehir Meclisi´nde ilçe belediyelerin bütçeleri görüşüldü. Diğer belediyelerin bütçelerine baktığımız zaman Kepez Belediyesinin bütçesi, kasasındaki paralarla, gerçekleşme oranıyla bir yıldız gibi parlıyor. Kusura bakmayın da istismarın ve yolsuzluğun olduğu yerde bunlar olur mu??

Şehitlerin ismi Kepez´de yaşayacak 

Başkan Tütüncü´nün gündem dışı soruları cevaplamasının ardından Afrin Zeytindalı Harekâtı´nda şehit olan Antalyalı Uzman Çavuş Ali Yılmaz´ın isminin bir caddeye verilmesi talebi görüşüldü. İsim Tespit Komisyonu´nun raporu doğrultusunda Yeni Doğan Mahallesi´ndeki 3066 sokağın, Şehit Uzman Çavuş Ali Yılmaz Caddesi, olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Kepez Belediye Meclisi, Yeni Emek Mahallesi´ndeki kentsel yenileme projesi kapsamında başka bir alana taşınan parka, geçmiş yıllarda verilen Şehit Öğretmen Metin Kaynar isminin, yine bu bölgede yaşatılması talebini de karara bağladı.   Atatürk Mahallesi ile Yıldırım Beyazıt Caddesi ile 2627 Sokak köşesinde bulunan parka, Şehit Öğretmen Metin Kaynar isminin verilmesi oy birliği meclisten geçti.

Nergiz Cömertoğlu Anaokulu´na arsa

Kepez Belediyesi Meclisi, geçtiğimiz günlerde Antalya Valilik makamında protokolü imzalanan Nergiz Cömertoğlu Anaokulu ve çok amaçlı salon binasının yapılacağı arsanın tahsis talebini de değerlendirdi.
Meclis, mülkiyeti Kepez Belediyesine ait olan Varsak Ayanoğlu Mahallesi´ndeki uygulama imar planında kreş alanı olarak planlanan 3 bin 218 m2´lik parseli, Nergiz Cömertoğlu Anaokulu ve çok amaçlı salon tesisinin yapılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmesini oybirliği ile onadı.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu