324379001

KEMER İLÇE BAŞKANLIĞINA MİNTA ATANDI

KEMER İLÇE BAŞKANLIĞINA MİNTA ATANDI

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Halit Çilengir´in yerine, Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta atandı.

Kemer´de yapılan istişareler sonrasında, AK Parti Genel Merkezine çağırılan İsmail Selami Minta Genel Merkez tarafından İlçe Başkanı olarak açıklandı.

Yeni ilçe başkanının atanmasıyla ilgili açıklama yapan, AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer  ?6. Olağan Kongrelerimizle birlikte teşkilatlarımız yenilenme ve tazelenme içerisine giriyor. 2019 seçimleri öncesinde, Kemer ilçemiz için önemli bir değişim yaşıyoruz.

İlçe başkanımızın istifasının ardından genel merkezimiz, 6. olağan kongreye gidecek, delege seçimlerini gerçekleştirecek, ilçe başkanımızı atamış bulunuyor. Teşkilat mensuplarımızı, il koordinatörümüz Fuat Köktaş ile tek tek dinledik.

Çalışmalarımız neticesinde genel merkezimizin aldığı kararla, Kemerspor Başkanlığını da yürüten İsmail Selami Minta, ilçe başkanlığı görevine getirildi.

Partimize meclis üyeliğinin yanında ilçe başkanlığı ile de hizmet eden Halit Çilengir´e, çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Hizmet bayrağımızı devralan yeni ilçe başkanımıza görevinde başarılar diler, Kemer´imiz için hayırlar getirmesini temenni ederim. Kemer için, partimiz için her şeyin 2019´da daha güzel olacağına inanıyorum? dedi.

KEMER İÇİN KOLLARI SIVADIK

Kemer İlçe Başkanlığına atanan Minta ise yaptığı açıklamada ?Milletin Partisi AK Partimizin Kemer ilçe başkanlığı görevine atanmış bulunmaktan, son derece gururlu ve muyluyum. AK Kadrolarda siyaset yapacak olmanın heyecanı içerisindeyim, beni bu göreve layık gören Genel Merkez´imize teşekkür ederim.

Bilindiği üzere, AK partimizin 6. Olağan Kongresi öncesi ilçemizde yapılması gereken, önemli bir delege seçimi var. İlk olarak partimizin teamüllerine uygun bir şekilde, mahalle mahalle sandıklarımızı kurup delege seçimlerimizi gerçekleştirecek, ardından Kemer ilçe kongremize gideceğiz. Kemer´de yapılacak çok işimizin olduğunun farkındayız" diye konuştu. 

FESTİVAL BELEDİYECİLİĞİ

Kemer´in yerel belediyecilikte, yıllardır kötü yönetildiğini sözlerine ekleyen Minta ?Festival belediyeciliğinden öteye gidemeyen Kemer Belediyesi, artık AK Belediyecilikle ve AK hizmetlerle buluşma zamanı geldi. Kemer ilçemiz, maalesef kötü yönetimi ile turizmde gerçek potansiyelinin çok altında olduğunu da biliyoruz.

Bunun için Kemer´i, AK belediyecilikle biran önce buluşturmak için kolları sıvadık. Kemer için üzerime düşen vazifeleri, layıkıyla yerine getirmek için var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kemer´de artık çok şey değişecek ?dedi. 

İSMAİL SELAMİ MİNTA KİMDİR?

1971 Kemer doğumlu olan Minta, Yüksekokul mezunu olup, geçmişte Anavatan partisinde 1998-2003 yıları arasında ilçe başkanlığı görevi yapmıştır. Halen, Kemerspor kulüp başkanlığı yapmaktadır.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu