324379001

KARTAL´DAN HEM ELEŞTİRİ HEM KUTLAMA

KARTAL´DAN HEM ELEŞTİRİ HEM KUTLAMA

Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlarken 30 Ağustos akşamı Cumhuriyet Meydanı´ndaki konser alanında neden Atatürk´ün fotoğrafının bulunmadığını sorguladı.

Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlarken 30 Ağustos akşamı Cumhuriyet Meydanı´ndaki konser alanında neden Atatürk´ün fotoğrafının bulunmadığını sorguladı.

Kartal bayram mesajında, ?Bugün İslam coğrafyasında hikmetini yitirmiş medeniyet havzasının mirasçıları olan bizler, silahın gücüyle değil, selamın rahmetiyle birbirimize karşı güveni tesis ederek barışı ve esenliği pekiştirelim. Evlatlarımızın, kardeşlerimizin, canlarımızın akan kanlarına dur diyelim. Ümitsizlik vadilerinde yuvarlanan insanlık adına ümit olalım.

Cennetini yitirmiş Adem´in çocuklarına teselliler sunalım. Bu bayram, çatlak dudaklarımıza pınar, çorak gönüllerimize inşirah olsun. Seslerimizi dua dua avuçlarımızda biriktirelim, utançlarımızı, ayıplarımızı pişmanlıklarımızı ahlarımızı rahmetinin kucağına dökelim.

Gafletin çamuruna batmış insanlık adına, kin ve nefretin, ırkçılığın ve ayrımcılığın hükmettiği aleme kalplerimizi kardeş kılarak, renge, ırka, dile, kültüre, coğrafyaya, makama, mevkiye bakmaksızın kardeşçe var olalım, örnek olalım, ümit olalım.

Kardeşin kardeşi kuyuya attığı, kardeşin kardeşe el kaldırdığı bir çağda, Habil gibi engin, Yusuf kadar derin; İbrahim gibi halim, İsmail gibi sabır timsali olalım.

İnşallah bu bayram, bölgemizde ve ülkemizde cereyan eden çatışmalardan uzak, milli birlik ve beraberliğimizi yeniden teşkil edecek, çeşitliliğin zenginliğimiz olduğu gerçeğini içselleştirecek, çocuklarımızın gelecek hayalleri kurabildiği, insanımızın helal kazanç ile refaha kavuştuğu, siyaseti fanatizm seviyesinde particilik olarak değil daha iyiye, daha müreffeh Türkiye´ye taşıyacak bir araç olarak gördüğü, inançlarına, milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya sarılmış bir Türkiye hayalimizi gerçekleştirmeye vesile olsun.

Bu bayramın iç dünyamıza, hanelerimize, ülkemize, dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum? ifadelerine yer verdi.

DP İl Başkanı Hasan Ali Kartal ayrıca, Cumhuriyet Meydanı açılışı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesi ile gerçekleştirilen konser alanında Atatürk fotoğrafının neden yer almadığını sorguladı. Meydanda Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Menderes Türel´in fotoğraflarının yer almasına karşın Başkomutan Gazi Mustafa Kemal´in fotoğrafının bulunmadığına işaret ederken ?Bunun kasten yapıldığını düşünmek istemiyoruz.

Bir hata varsa sorumluları da vardır. Sorumlular hakkında gereğinin yapılacağı inancını taşımak istiyoruz. Umarız kasten yapılmış bir şey değildir? dedi.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu