324379001

KARATAŞ AKSU İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KARATAŞ AKSU İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş AK Parti İlçe Başkanlığına Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş aday adaylığı başvuru dilekçe teslim işleminin ardından bir açıklama yaptı. Başkan Karataş; ?Biz Antalya´mıza yaklaşık yarım asır ata mesleğimiz olan imar ve inşaat alanında hizmet verdik.

Sivil Toplum Örgütlerinde 25 sene yönetim kurullarında çalıştım. Halen Son on yıldır da birlik başkanlığı görevime devam ediyorum.  Bu bilgi ve tecrübelerimizi Aksu Belediyemizde, doğduğum, doyduğum ve oturduğum bölge ile paylaşmayı düşündük. Yönetim Kurulları ve Meclis ile yıllardır çalışmanın nasıl olduğunu bilirim.

Adaylıktan önce Aksu´ya bağlı Mahallelerimizin neredeyse tamamını tek tek dolaşıp halkımızla istişare ederek onların onayını alarak, bana bu şerefli görevi uygun buldukları için,  aday olmaya karar verdim. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Bu şerefli görevi en iyi şekilde yürüteceğime inanıyorum. Kendime ve çalışma arkadaşlarımıza olan güvenim tamdır. Buraya kadar vatandaşlarımızla, ekip çalışmaları ile tecrübe yüküyle geldim. Aksu´yu el ele vererek modern ve çağdaş kentler seviyesinde yerini alması için bölge halkımızla dayanışma içinde ve ulaşılabilir olmak, en büyük arzumuz. Aksu´muzda bir sevda yürüyüşüne çıktık? diye konuştu.

/resimler/2018-11/11/1848053817140.jpg

Karataş ayrıca; ,?Aksu´nun tarım ve turizm dışında besleyici yan sanayiler ve ilçenin ileriye yönelik atılım göstereceği çok daha fazla adımlar olduğuna inanıyorum. Bütün bu adımlar gerçekleştirildiğinde Aksu, üretimi ve istihdamı güçlü ilçeler arasında, Antalya´nın Lokomotif ilçesi olmayı sürdürecektir.

Aksu´da yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarıyla, beklentileriyle bütünleşen, gelişimi ve refahı, ilerlemeyi sağlayan ciddi projeleri ortaya koyabilmek için Belediye Başkanlığına birlikte yönetim anlayışıyla aday adayı oldum. Aday adaylığım başta ülkemize sonra da Antalya´mız ve AKSU´muza hayırlı olsun? dedi.

/resimler/2018-11/11/1848260380080.jpg

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş şahsıyla ilgili olarak; ?1974 yılında Antalya´da Aksu İlçesi Yeşilkaraman Köyünde doğdum. Evli ve iki kız çocuğu babasıyım. İlkokulu Namık Kemal İlkokulu´nda, ortaöğretimimi Antalya Anadolu Lisesi´nde tamamladım.

1996 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü´nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldum. Aynı yıl sektörde 45 yıllık geçmişi olan Karataş İnşaat´ta ailemin misyonunu üstlendim.

1997 yılından bu yana Antalya Güç Birliği Holding bünyesine ortak oldum, aynı sene İnşaat Mühendisleri Odasına, 2000 yılında ise Antalya Genç İşadamları Derneği geçmiş yönetim kurullarında görev aldım. 1998 yılında kayıtlı olduğum Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneğinde; 2003 yılına kadar denetim kurulu başkanlığı yaptım.

25.01.2009 yılında Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği´nde Başkanlık görevine seçildim. Yine aynı sene merkezi Ankara´da bulunan Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu´na bağlanarak Ankara´da yapılan seçimlerde Federasyon Genel Başkan Vekili olarak sandıktan çıktım.

10 Mart 2015 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) İnşaat Sektör Meclis Üyeliğine seçildim ve hali hazırda görevlerime devam etmekteyim. Orta derece Almanca, çok iyi derecede İngilizce biliyorum.

/resimler/2018-11/11/1848447411763.jpg

Antalya ve Aksu ilçemizdeki yatırımlarımız ile hem ilçemizin hem de Antalya´mızın üretim ve istihdamına katkı vermeye devam etmekteyiz. Aksu sevdamız yatırımlarımız ile süslenmeye devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın ?Herkes Köyüne Yatırım Yapsın? talimatıyla ülkemizde ilk kez KARATAŞ Mağarası´nı ve beş yıldızlı otelleri Turizme kazandırdık.

Hem aile olarak, hem de görev yaptığımız tüm kurumlara karşı sorumluluğumuzun yerine getirilmesi noktasında, YERLİ MALIM YERLİ PARAM kampanyamızla milli üretimi destekleyen projeleri hayata geçirdik.

?Yaşanabilir Yeşil Bir Dünya Umuduna? destek vermek amacıyla duyarlılık gösterdik. Doğada ki tüm canlıların barınacağı, gelecek nesillerin gölgesinde büyüyeceği ?Nasuh KARATAŞ Hatıra Ormanı? oluşturduk.  Diğer yatırımlarımız ve ekonomimizin güçlü yürüyüşüne ivme katan istihdam desteğimizi seve seve sürdürdük, devam ediyoruz. Sefer Bizden Zafer Allah?tan? diyerek sözlerini noktaladı.

/resimler/2018-11/11/1849073662145.jpg



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu