324379001

KADIN HEKİMLER OKUL BOYUYOR

KADIN HEKİMLER OKUL BOYUYOR

Antalya´nın Kadın Hekimleri de Antalya Hasan Kaya Ortaokulu´nu boyuyorlar.

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı´nın bu yaz başlattığı ?KAHEV ile Rengarenk Geleceğe? projesi kapsamında Antalya´nın Kadın Hekimleri de Antalya Hasan Kaya Ortaokulu´nu boyuyorlar. Kimi kadın hekim iş çıkışında gidip bizzat boya yapıyor, kimi yıllık izin alarak bütün iznini okul boyayarak geçiriyor, kimi de boya yapamazsa evden yemek yapıp getiriyor.

Bugüne kadar yüzlerce öğrenciye burs veren, onlarca okula kütüphane ve robotik laboratuarlar yaptıran Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) bu yaz kadın hekim üyeleri ile Türkiye´nin dört bir yanında okulları boyuyor. Çocuklarımız daha temiz ve eğlenceli ortamlarda 2019-2020 eğitim sezonuna başlayabilsin diye ?KAHEV´le Rengarenk Geleceğe? projesi kapsamında Antalyalı Kadın Hekimler de Antalya Hasan Kaya Ortaokulu´nu boyamaya başladı.

?KAHEV ile Rengarenk Geleceğe?  projesi ile Türkiye´nin dört bir yanında boya ve tadilata ihtiyacı olan okullar tek tek belirlenerek yaz aylarında gönüllü doktorların da katılımıyla boyanıyor. Antalya KAHEV ekibindeki kadın hekimler de Antalya Hasan Kaya Ortaokulu´nun 16 dersliğini ve tüm iç koridorlarını bizzat boyuyorlar. Kimi iş çıkışında gidiyor, kimi yıllık izin alarak bütün iznini okul boyayarak geçiriyor, kimi de boya yapamazsa evden yemek yapıp getiriyor.

KAHEV Hakkında

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı ? KAHEV, ilk çalışmaları 2017 yılında 5 kadın hekimin çabası ile başlayan ve kısa sürede yaklaşık 22.000 kadın hekim katılımcıya ulaşan, 31 Aralık 2018´de resmi gazetede yayınlanarak resmi sürecini tamamlayan bir Eğitime Destek Vakfıdır.

KAHEV ile Türkiye´nin her köşesinden ve yurt dışından binlerce kadın hekim, 2017´den bu yana her yaş grubundan yüzlerce öğrencinin hayatına dokunmuştur.

Vakfın amacı; okul öncesi, ilk, orta ve yükseköğretim öğrencileri ile üniversite mezunlarının eğitimine yönelik burs sağlamak, ülkemizin kültürel, bilimsel ve sosyal gelişmesine hizmet etmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, verimli, etkin ve yüksek düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak, eğitim çerçevesi içinde katılımcı bir sivil toplum hareketi yaratmaktır.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu