324379001

ENÇ DAĞ TEPE DEMEDEN GEZİYOR

ENÇ DAĞ TEPE DEMEDEN GEZİYOR

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç: ?Yolumuz uzun, hedefimiz yüksek" dedi.

TBMM´nin tatile girmesiyle yaz dönemi çalışmalarına başlayan Ak Parti Antalya milletvekilleri ilçe ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yaklaşık bir ayda 13 bin 650 kilometre yol giderek 17 ilçede 87 mahalleyi ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldi.

 ?EN UZAĞA DA EN YÜKSEĞE DE,

BİR HANE OLSA DA TEK KİŞİ YAŞASA DA GİDİYORUZ?

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatıyla yaz döneminde Antalya´nın ilçelerini,  belde ve köyden dönüşen mahallelerini ziyaret eden Ak Parti milletvekilleri çalışmalara devam ediyor. Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ?Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Antalyamızın bütün mahallelerini ziyaret edip, hemşehrilerimizin sorunlarını yerinde dinleyip çözüme kavuşturuyoruz.

Ziyaret programlarımız çerçevesinde en uzak mahallemize de, en yüksek yaylamıza da gidiyoruz. Tek bir hane olsa da, tek kişi yaşasa da gidiyor; elini sıkıyor, eğer bir sorunu varsa çözmeye gayret ediyoruz.

Milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte inşallah Antalya´nın tüm mahallelerini ziyaret edip, halkımızla bir araya geleceğiz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın dediği gibi ?Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Tebessümle gönüller kazanacağız? diye konuştu.

 ?YAYLALARIMIZA YENİ YOL AÇIP, ASFALTLIYORUZ. ÇOCUKLAR ARTIK İNTERNET İSTİYOR?

Kurban Bayramı sonrasında da TBMM açılıncaya kadar çalışmalara devam edeceklerini, Antalya´nın tüm mahallelerine gideceklerini ifade eden Ak Parti Antalya Milletvekili Enç, ?Antalya´nın en uzak mahallesinde tek bir kişi de olsa gitmeliyiz. Ak Parti insanlara dokunan, gönül alan bir parti. Sadece yatırım yetmiyor. Halkımızla iç içe olup dokunmak gerekiyor.

Kırsaldaki uzak mahallelerimizde, 2 binli rakımlara ulaşan yüksek yaylalarımızda görüyoruz ki; hemşehrilerimizin yol sorununu çoğunlukla çözmüşüz. Büyükşehir belediyemiz her yıl yol ağını daha da genişletiyor. Yeni yol açıp, stabilize olanları asfaltlıyor.

Oralarda hane sayısının sonradan artmasıyla birlikte yetersiz kalan su sorunları ve elektrik sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Yaylaya çıkan hemşehrilerimiz artık çocukları için internet istiyor. Bir ihtiyaç karşılanınca, yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor ve bu ziyaretlerdeki amacımız bunlara çözüm bulmaya çalışmak, vatandaşlarımıza daha fazla hizmet götürebilmek? dedi.

 BİR AYDA 13 BİN 650 KM. İLE 17 İLÇE, 87 MAHALLE ZİYARETİ

Gittiği ilçelerde yaşlı, hasta, engelli ve taziye ziyaretleri de gerçekleştiren Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yaklaşık bir ay içinde Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Kemer, Korkuteli, Elmalı, Döşemealtı, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Serik, Manavgat, İbradı, Alanya ve Gazipaşa olmak üzere 17 ilçede 13 bin 650 kilometre yol giderek, 87 mahalleyi ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi. Enç, Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri ile şu ana dek gidilmeyen mahalle ve yayla ziyaretlerine bayramdan sonra devam edeceklerini söyledi.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu