324379001

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

EMO

Elektrik Mühendisleri Antalya Kadın Mühendisler Komisyonu adına bir açıklama yapan Lütfiye Nurel Özdinç Polat 'Kadınlar Günü'nü kutladı.

Elektrik Mühendisleri Odası Kadın Komisyonu Sözcüsü Nurel Özdinç Polat açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Kadınların gücünü ve başarılarını kutladığımız Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart'ta, dünya genelinde özellikle kadın hakları, eşitlik ve toplumsal cinsiyet adaleti konularında farkındalık oluşturmak için kutlanmaktadır. Bu tarih kadınların eşit haklar için verdikleri mücadele ile bütünleşmiştir. Dünya Kadınlar Günü aynı zamanda kadınların geçmişte ve günümüzdeki başarılarına odaklanarak ilham verme amacını taşımaktadır. 

Bu özel günde, kadınların toplumda oynadığı kritik rolü ve kadınların karşılaştığı zorlukları anlamak ve onları desteklemek için bir araya geliyoruz. 8 Mart, kadınların tarih boyunca mücadele ettiği hak ve adalet mücadelesini onurlandırmak için önemli bir tarihtir. Birleşmiş Milletler, 1977 yılında 8 Mart'ı resmi olarak "Dünya Kadınlar Günü" olarak tanımıştır. Bugün, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi alandaki başarılarına vurgu yapmak, kadın haklarına dikkat çekmek ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki çabaları desteklemek için bir platform sağlamaktadır. Her yıl farklı bir tema etrafında düzenlenen etkinliklerle, bugün kadınların güçlenmesini ve eşitlik mücadelesini teşvik etmeye yönelik bir fırsat olarak görülmektedir. Bugün, kadınlar sadece kendi hakları için değil, toplumun genel refahı için de çabalamaktadır. Kadınlar, bilimden sanata, iş dünyasından siyasete kadar her alanda önemli katkılar sağlamaktadır. Kadınların siyasi, ekonomik ve sosyal alandaki katılımı, daha adil ve eşit bir dünya için hayati öneme sahiptir. Bu nedenle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, kadınların hakları için mücadele etmeye ve kadınların potansiyellerini tam olarak gerçekleştirebilecekleri bir dünya için çaba sarf etmeye devam etmeliyiz. Bu özel günde, tüm kadınları kutluyor ve onların hayatımızdaki değerli katkılarını takdir ediyoruz. 

Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Kadın Mühendisler Komisyonu olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj paylaşmak istiyoruz. 

Kadınların mühendislik alanında etkili bir şekilde yer alması, cinsiyet eşitliği, çeşitlilik ve kapsayıcılık hedefleri açısından önemlidir. 

Türkiye'de mühendislik alanında ilklere imza atan öncü kadın mühendislere katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Onların cesareti ve başarıları, genç mühendis adaylarına ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. Atatürk’ün "Kadınlarını geri bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur." sözünü hatırlatarak, kadınların şiddete, ayrımcılığa ve türlü zorbalıklara maruz kalmadığı, kız çocuklarının eğitim haklarına sahip çıkıldığı, kadınların başarılarının takdir edildiği ve kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olduğu bir dünya hayali için mücadele etmekten ve birbirimize destek olmaktan vazgeçmeyeceğimizi vurgulamak istiyoruz. Bugün, sadece kadın hakları için değil, toplumun genel refahı için de mücadele veren kadınların değerini ve önemini bilen herkesi kutluyoruz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyor. Kadın hakları ve eşitlik mücadelesine destek veren herkesi, bu önemli günde bir araya gelmeye ve birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Kadınların mücadeleci ruhunu ve başarılarını alkışlıyoruz. 



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu