324379001

ELMALI TÜREL´İ BAĞRINA BASTI

ELMALI TÜREL´İ BAĞRINA BASTI

İftarını Elmalı´da açan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı Kültür Merkezi´nin tamamladıklarını ancak resmi açılışına fırsat bulamadıklarını söyledi. Türel, ?İçindeki ısıtmalı yüzme havuzuyla, spor merkezi ile sosyal alanlarıyla gerçekte

Büyükşehir Belediyesi´nin geleneksel iftar sofrası Kadir Gecesi´nde Elmalı´da kuruldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ile birlikte iftarını Elmalılarla birlikte açtı. Türel, rahmet ve bereketin sağanak sağanak yağdığı bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi´ni Elmalı´nın manevi ikliminde yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mübarek Ramazan´da hizmetlerin bereketiyle çoğaldığını söyleyen Türel, şunları söyledi: ?Son birkaç güne baktığımızda Antalya´da Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi´nin, ardından Antalya´nın belediyecilik tarihindeki en büyük projesi 3. Etap Raylı Sistem Projesinin temelini attık. Buraya geliyorken Korkuteli Avdan´da Köy Konağımızın açılışını yaptık. Kepez- Santral´daki kentsel dönüşüm projemizin resmi temel atma törenini yapıyorken, bir baktık yanımızda 5-6 katlı binalar yükselmiş bile. Artık hizmetlerimizin hızına temel atma törenlerimiz yetişmiyor.?

Yüzme havuzlu kültür merkezi

Elmalı´ya yakışır bir kültür merkezi kazandırdıklarını ancak açılışını yapmaya fırsat bulamadıklarını belirten Başkan Türel, ?Artık Elmalı Kültür Merkezinde kışın soğuk havalarda, ısıtılmış kapalı yüzme havuzunda hanım kardeşlerimiz yüzebilecekler. İçerisindeki spor merkezi ile sosyal alanlarıyla gerçekten Elmalı´ya yakışan bir tesis oldu.

Finike´de kadınlar plajımız bayramda hizmete giriyor. Kadınlar Plajımızdan istifade etmek isteyen Elmalılı Hanım kardeşlerimiz için ücretsiz Elmalıdan Finike´ye toplu ulaşım servisi koyacağız. Şoförlerini de bulabilirsek kadın yapacağız? diye konuştu.

Çiftçiler elektriği bedava kullanıyor

Başkan Menderes Türel şöyle devam etti: ?Sosyal yaşamıyla ve hizmet hamlesiyle Elmalı ve Antalyamızı kalkındırmaya çalışıyoruz. Bir kısım siyasetçilerin attılar mı mangalda kül bırakmayan vaatlerini görüyorsunuz. Kanal İstanbul iptal edilecek, 3. Havaalanı yapılmayacak. Bir tarafta yapım ekibi diğer tarafta yıkım ekibi.

Antalya´da 2009 yerel seçimleri öncesi birilerinin herkese bedava elektrik vadettiğini hatırlıyoruz. Herkese elektrik vaat edenler bırakın bedava elektriği, Antalya´yı suyu en pahalı kullanan şehir haline getirdiler.

2014 seçimi öncesinde biz de eli nasırlı çiftçimizin sulama suyu bedava olacak sözü vermiştik. Ama bizde söz ağızdan çıkar söz verdik mi yerine getiriyoruz. Güneş enerji santrallerini kurduk. Sadece Elmalı´da 9 kooperatifimiz 1250 çiftçimiz sulama suyunda elektriği bedava kullanıyor. Yaklaşık 1 milyon TL´lik bir destek. Çiftçimize sulama suyu maliyeti yüzde 50 ucuzladı.?

Tüm hizmetlerin gerçek sahibinin Antalyalılar olduğunu belirten Başkan Türel, konuşmasının sonunda Elmalılıların yaklaşan Ramazan Bayramı´nı kutladı.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu