324379001

DÜLGEROĞLU SÖZ VERDİ

DÜLGEROĞLU SÖZ VERDİ

Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, sorunların çözümü konusunda söz verdi.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Finike´nin merkeze uzak mahallerine sefer yaptı. Mahallelerde sıcak ve yoğun ilgiyle karşılanan Dülgeroğlu, mahalle sorunlarını bildiğini ve seçilmesi halinde sorunların çözümü konusunda söz verdi.

Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında sabah saatlerinde kahvaltı da hal esnafıyla bir araya geldi. Daha sonra Alacadağ Mahallesi´nde bulunan mermer ocağında çalışan işçileri ziyaret etti. Öğle yemeğini işçilerle beraber yapan Nail Dülgeroğlu, sohbetin ardından mermer ocağından ayrıldı.

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Dülgeroğlu, daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi´nden meclis üyesi adaylarıyla beraber Büyükşehir Yasası ile beraber Finike´ye bağlanan mahalleleri ziyaret etti. İlk olarak Yazır Mahallesi´ni ziyaret eden Dülgeroğlu, sonrasında ise sırasıyla Kargıcak, Dağbağ ve Ernez Mahalleleri´ne ziyaret gerçekleştirdi. Mahallelerde ilgiyle karşılandı.

?4 mahalleyi ziyaret etti?

Mahallelerin sorunlarını bildiğini ve seçilmesi halinde bu sorunları çözeceğinin sözünü veren Nail Dülgeroğlu, ?Ben 2014 yılında seçimi kaybettikten sonra arkadaşlarımla beraber bütün Finike´yi karış karış gezmeye devam ettim.

Bu esnada bütün mahallelerimizin sorunlarını da tek tek not aldım. Sizlerin mahallelerinizde yaşanan sorunları çok iyi biliyorum. Bu sorunlar zor ve yapılması mümkün olmayan sorunlar değil. Ben eğer sizlerin desteğiyle seçimi kazanırsam, bu basit olan sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğime söz veriyorum? dedi.

Akşam geç saatlere kadar Finike´nin uzak mahallelerini ziyaretinin ardından, Seçim Koordinasyon Merkezi´ne(SKM) dönen Dülgeroğlu, kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

Burada kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Dülgeroğlu, Regaip Kandili dolayısıyla yarın Finike´de seçim otobüslerinden müzik çalınmayacağını ifade ederek tüm islam aleminin Regaip Kandili´ni kutladı.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu