324379001

DÜLGEROĞLU KİME ÇAĞRI YAPTI ?

DÜLGEROĞLU KİME ÇAĞRI YAPTI ?

Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, canlı yayınla projelerini anlattı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınla projelerini anlattı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dülgeroğlu, Millet İttifakı Adayı Mustafa Geyikçi´yi bir kez daha canlı yayında yapacakları hizmetleri anlatmaya davet etti.

Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayında Finike´nin yerel gazetecilerinden A Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Atila Demirparmak ve Demirören Haber Ajansı(DHA) Finike Muhabiri Suat Söğüt´ün sorularını yanıtladı. Finike´de ilk kez gerçekleştirilen ve sosyal medya izleyicilerinin paylaşım ve izlenme oranıyla adeta rekor kıran Dülgeroğlu, 2 saat 45 dakika süren yayında projelerinin bir kısmını da açıkladı.

Finikelilerin kendisine güvendiğini ve 25 yıl başkanlık görevini kendisine verdiğini dile getiren Başkan Adayı Dülgeroğlu, ?Finikeliler bize güvendi ve 5 dönem başkanlık yaptım. Ben burada yaptığım hizmetleri anlatmaya kalksam sabaha kadar sürer? dedi. Başkanlık yaptığı dönemde Karşıyaka Mahallesi´nde 335 dar gelirli aileye arsa tahsisi yaparak tapu verdiğini belirten Nail Dülgeroğlu, ?Başkanlık dönemimde şuan ki Karşıyaka Mahallesi makilik bir alandı. O zamanlar belirtilen yasaya göre Orman Bakanlığı´na ait olan bölgeyi Finike´de yaşayan, evi, arsası olmayan tüm yaşayanlara arsa tahsisi olarak yaptık. Buraya, yollar, kaldırımlar, Okullar, parklar, cami yerleri yaptık. Şuan o mahallede neredeyse 3 bin 800 kişi yaşıyor? diye konuştu.

?Portakal bahçelerini korumasaydım şuan Finike bina yığınlarına dönmüştü?

25 yıl başkanlık yaptığı dönemde portakal bahçelerini koruduğunu ifade eden MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, ?Ben portakal bahçelerini korumasaydım şuan Finike bina yığınlarına dönmüştü. Biz onları korumak amacıyla 20-25 yıl önce bunu öngördük. Rakiplerim portakal bahçelerini korumak amacıyla tarım alanlarını imara açmadığım için turizme karşı olduğumu söyledi. Ben turizme değil, beton yığınlarına karşıyım. Butik otellerin yapılmasını istedim. Turizmin bu şekilde gelişmesini istedim. Turist zaten kendi ülkesinde otellerde kalabilir, ben burada portakal bahçelerinin içinde butik tarzı otellerin yapılmasını istedim. Çünkü turistin ülkesinde butik otel durumu yok? şeklinde konuştu.

?Hiçbir işçi işten çıkarılmayacak?

Finike Belediye´sinde şişirilmiş bir personel kadrosunun olduğunu belirten Dülgeroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bir kişinin yapacağı işi çok sayıda kişi yapıyor. Alnının teriyle para kazanmak için işini yapan insanların ekmeğiyle oynamam. Hiçbir işçi işten çıkarılmayacak. Ama alın teri akıtmayan, belediyeye uğramayan kişiler var. Bu kişilerin de sadece bankamatikten maaş aldıkları söyleniyor. Eğer bu iddialar doğru ise biz bunları tespit ettiğimiz takdirde bu kişiler işe devam etmeyecekler.?

?41 tane projemiz var, 41 kere maşallah?

41 tane projesinin olduğunu ve 41 kere maşallah dediklerini söyleyen Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, bazı projelerini açıkladı. Dülgeroğlu, ?Projelerimizi 7 başlık altında topladık. Bunları da cumartesiye kadar hazırladığımız proje kitapçığımızla vatandaşlarımıza ulaştıracağız.  Bazı projelerimize örnek olarak ise, Turunçova sanayi sitesini yenilemeyi düşünüyoruz. Bunu sanayi esnafımızla bir araya gelerek ya olduğu yere ya da birlikte belirlediğimiz bir alanda yapmayı düşünüyoruz. Hasyurt Tarım Fuarı´nı uluslar arası alanda tekrar canlı bir hale getireceğiz. İlçemize birçok kapalı Pazar kazandıracağız. Finike´mizin tamamına herhangi bir yer gözetmeksizin küçük de olsa Düğün salonları yapacağız. Vatandaşlarımızı dışarıda eğlenmekten kurtaracağız? dedi.

?Halkımızı sosyal aktivitelerle buluşturacağız?

Paylaşımcı bir belediyecilik sergileyeceklerini dile getiren Dülgeroğlu, ?Kent Konseyi, Gençlik ve Çocuk Meclisi, Kent Müzesi Açık Hava Sanat Galerisi gibi birçok projeyi hayata geçireceğiz. Bunları hayata geçirme amacımız ise, tüm halkımızı belediye yönetiminde söz sahibi yapmak istiyoruz. Bir başka projemiz ise Anıtkabir, Çanakkale, Mevlana, Abdal Musa gibi kültürel mirasımızın olduğu yerlere kültür turları düzenleyerek halkımızı sosyal aktivitelerde buluşturacağız. Genç kadın, erkek tüm halkımızı yaz aylarında yat turları düzenleyerek eğlenmelerini sağlayacağız? diye konuştu.

Dülgeroğlu, canlı yayında Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi´nin belediye başkanlığı yapacak bilgi, birikim ve tecrübesinin olmadığını da dile getirdi. Dülgeroğlu, ?Mustafa Geyikçi´ninbir belediyeyi yönetebilmesi için ne bilgisi, ne tecrübesi var. Onun arkasında başka güçler var, bunu da herkes biliyor. Parası olan güçler var. Bunların itelemesi, kakalamasıyla başkan adayı oldu. Önceden Annemin, babamın vasiyeti var, karım, çocuğum istemiyor diyordu şimdi ne değişti de aday oldu. Zorla gönülsüz olarak aday olan Mustafa Geyikçi bu işi yapamaz. Mustafa Geyikçi yapabilecek olsaydı, bugüne kadar belediye meclisinde borçlanmaların altına attığı imzaların hesabını sorardı,soru önergesi verirdi. Hiçbirinde de soru önergesi vermedi. Geyikçi, şimdi mevcut belediye başkanıyla el ele kol kola seçim çalışması yapıyor. Neden çünkü hesap sorma işi olmayacak. İddia edilen yolsuzluklar doğruysa ört bas edilecek.  Buradan Mustafa Geyikçi´ye bir kez daha sesleniyorum. Bir aydır, her yerden sesleniyorum. Gel canlı yayında gazeteciler olsun, kendi istediği kim varsa onlar da olsun, masrafı neyse ben karşılayacağım. Halkın huzurunda Finike´nin sorunlarını masaya yatıralım, nasıl çözeceğimizi anlatalım. Halkımız ondan sonra bu işi kimin yapacağına karar versin. Gelemez, bu çağrıyı bir aydır yapıyorum, kendisindeN çıt bile yok. Konuşamaz çünkü tecrübesİ, bilgi ve birikimi yok? şeklinde konuştu.

Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Geyikçi´nin meclis listesinin ilk 5 sırasında kendi partisinden kimsenin olmadığını ifade eden MHP Finike Belediye Başkan Adayı Dülgeroğlu, ?Listesinin ilk 5´inde kendi partisinden kimsenin ismi yok. Yaptığı afişlere bak partisinin amblemi yok. Partinden utanıyor musun da meclis listesine kendi partinden ilk 5´e kimseyi koymuyorsun. Neymiş sağ taraftan da oy alacakmış, sol kesimden oy almayacak mısın? Gerekçesi de çok enteresan sağdan da oy alacağım diye meclis listesinin ilk 5´ine kimseyi koymamış. Sen ilk 3´ü çıkaramayacaksın ki? ifadelerini kullandı.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu