324379001

DÜLGEROĞLU GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

DÜLGEROĞLU GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu: ?Cumhur İttifakı´yla Finike hizmete boğulacak? dedi.

Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ev ev kapı kapı dolaşırken, ilçede taziye ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Ev toplantılarında vatandaşlar tarafından sıcak ve güleryüzle karşılanan Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Cumhur İttifakı´nın iş başına gelmesi halinde Finike´nin hizmete boğulacağını söyledi.

İlçede ev toplantılarını da sürdüren Nail Dülgeroğlu, ?Finike´mizin sınırları Büyükşehir Yasası´yla genişledi. Biz tecrübe ve bilgi birikimimizle Finike´nin sorunlarını aşacağız. Vizyon projelerimizle Finike´yi Akdeniz´in incisi yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Biz birlikte el ele verirsek, bu projelerimizi yapmamak için hiçbir neden yok. Sizler bizim itici gücümüz olacaksınız? dedi.

Cumhur İttifakı ile bir oldukları için çok daha güçlendiklerini belirten Dülgeroğlu, ?AK Partili kardeşlerimiz ve MHP´li kardeşlerimiz birlikte hareket ederek Finike´de şahsımı, Büyükşehir de ise Menderes Türel´i tekrar başkan yapacağız. Biz bu gücü kendimizde görüyoruz. Sizlerin desteğiyle Cumhur İttifakı bu seçimlerden zaferler çıkacak ve Finike´miz hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacaktır. Sizlere inanıyor ve güveniyorum? diye konuştu.

Dülgeroğlu: ?Belediyecilik yürek ister?

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nail Dülgeroğlu, sabah saatlerinde ilçede bulunan bankaları ziyaret etti. Burada banka çalışanları ve müdürlerine kolaylıklar dileyen Nail Dülgeroğlu, daha sonra ilçe merkezinde bulunan iki okulda öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerden Finike´nin ve okullarda yaşanan sorunlar hakkında genel bilgi alırken, öğretmenlerin dile getirdiği sorunları tek tek not aldı.

Başkan Adayı Dülgeroğlu, Yeni Mahalle ve Yeşilyurt Mahalleleri´nde site sakinleriyle toplantılar gerçekleştirdi. Yoğun katılımla geçen toplantılarda site sakinleri MHP Finike Belediye Başkan Adayı Dülgeroğlu, büyük ilgiyle karşılandı.

?Belediyecilik masaya vurduğun zaman ses getirecek yürek ister?

Belediyeciliğin bilgi ve birikimin yanında tecrübe isteyeceğini ifade eden Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, ?Benim arkamda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var. Millet İttifakı´nın Adayı olan Mustafa Geyikçi´nin arkasında baktığınızda ise dağ var.

Ne demek istediğimi sizler anladınız, hani o arkadaşı herşeyiyle finanse edenler, ite kaka aday yapanlar var. Dürüstlüğüne laf söyletmem, söyleyenin de karşısına ilk ben çıkarım. Belediye başkanı olması gereken kişi de dürüstlük tek başına yeterli olmaz. Bende dürüstüm ki 25 yıl Finike´mde belediye başkanı olarak hizmet ettim. Başkan olacak kişi de bilgi, birikim ve tecrübe olması lazım. Belediyecilik, vatandaşın hakkını korumak için masaya vurduğu zaman ses getirecek yürek ister? dedi.

Başkan Adayı Dülgeroğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

?Büyükşehir´de Menderes Türel, Finike´de Nail Dülgeroğlu seçimleri kazandıkları takdirde hem Antalya´mız hem de portakal kokulu Finike´miz kazanacak. Vatandaşlarımız da hak ettiği hizmetleri bizimle alacak.?

?Halk Pazarı esnafıyla bir araya geldi?

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, daha sonra ise Finike Merkez´de bulunan Halk Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafların sıcak ve güleryüzle karşıladığı Dülgeroğlu, sorunları tek tek dinlerken, bütün esnafları selamladı. Esnafların sorunlarını da dinleyen Dülgeroğlu, ?Halk Pazarı´nı ilçeye ben kazandırmıştım. Şimdi burayı daha modern ve daha işlek bir yere çevirmek gibi bir planımız var. Biz kazanırsak, Finike kazanacak? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu