324379001

DAĞCILARI BÖCEK KARŞILADI

DAĞCILARI BÖCEK KARŞILADI

Saklıkent´ten başlayan yürüyüş Elmalı´da bitti

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saklıkent´ten başlayarak 6 gün boyunca 2 bin 300 rakımda 28 zirveyi aşarak 72 kilometre yürüyüş yapan dağcıları Elmalı´da karşıladı.

Beydağları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (BEYDOSK) ve Klimax Dağcılık üyeleri, 4´üncü Trans Merkezi Beydağları etkinliği kapsamında Saklıkent´ten başlayarak 2300-3070 rakımları arasında 5 gece 6 gün yürüdü.

Konyaaltı Belediyesi ve Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi´nin destekleriyle Kuran Dağı, Eren Dağı, Ziyaret Dağı, Kartal Dağı gibi 28 farklı zirveyi aşarak 3070 rakımlı Kızlar Sivrisi Dağı´na çıkan 9 dağcının yürüyüşü 72 kilometrelik parkur sonrasında Elmalı´da tamamlandı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Altıner, zorlu parkuru tamamlayan dağcıları Elmalı´da karşıladı. Başkan Böcek, dağcılarla birlikte Elmalı Hasan Sıtkıbey Konağı´nda bir araya geldi.

Başkan Muhittin Böcek, 9 dağcıyı tebrik ederek, kutladı. Başkan Böcek, ?Antalya birçok güzelliği birlikte barındıran çok güzel bir şehirdir.

Dünyanın farklı noktalarından insanlar Antalya´yı görmeye geliyor. Bu tür etkinliklerle Antalya´nın deniz, kum ve güneşten ibaret olmadığını bir kez daha görüyoruz. Doğa tutkunları için çok güzel parkurlarımız var.

Bugün siz değerli dağcılarımız bunu göstermişlerdir. Beydağları her zaman doğa tutkunlarının bir çekim merkezi olmuştur. Zorlu bir parkuru tamamladınız sizleri bu başarınızdan dolayı kutluyorum? dedi.

Yürüyüşe katılan dağcılardan Cemal Ertugay, çok güzel bir parkuru tamamladıklarını doğanın eşsiz güzelliklerini keşfetme fırsatı bulduklarını söyledi.

Cemal Ertugay, 4. Trans Merkezi Beydağları etkinliğine desteklerinden dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek´e teşekkür etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, daha sonra Beydağlarında 6 gün boyunca yürüyüş gerçekleştiren 9 dağcıya başarı belgelerini takdim etti. Etkinliğin sonunda Başkan Böcek ve Saklıkent Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Altıner, dağcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu