324379001

?ÇOCUKLAR İÇİN KOŞ? ÇAĞRISI

?ÇOCUKLAR İÇİN KOŞ? ÇAĞRISI

Neslihan Demir ve Kerem Gönlüm, 3 Kasım Pazar günü 41´inci kez düzenlenecek İstanbul Maratonu´na katılacak.

Neslihan Demir ve Kerem Gönlüm, 3 Kasım Pazar günü 41´inci kez düzenlenecek İstanbul Maratonu´na katılacak. Maraton Takımı´nda yer alacak olan ünlü sporcular, maraton öncesi ?Gelin hep birlikte çocuklarımız için koşalım? çağrısı yaptı.

Spor dünyasının yıldız isimleri Neslihan Demir ve Kerem Gönlüm, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından 3 Kasım Pazar günü düzenlenecek 41. İstanbul Maratonu´na katılacak.  Maraton Takımı´nda yer alacak olan sporcular, çocukların eğitimine katkıda bulunmak için koşacak.

Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur, eski milli voleybolcu Neslihan Demir ve eski milli basketbolcu Kerem Gönlüm´ün katılımıyla düzenlenen basın toplantısında ünlü sporcular, tüm İstanbullulara ?Biz 3 Kasım´da çocuklarımızla birlikte 41. İstanbul Maratonu´nda olacağız. Gelin hep birlikte çocuklarımız için koşalım? çağrısı yaptı.

11 yaşındaki kızı Zeynep´in de kendisinin izinden gittiğini ve voleybol oynadığını söyleyen eski milli voleybolcu Neslihan Demir ?Bu yıl maratonda çocuklar için koşacağız. Çocukların geleceğine pozitif katkıda bulunacak her adımı gönülden destekliyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz ve onları donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlamalıyız. Ben de kızımın teknolojiyi yalnızca tüketen değil, üreten, geleceğe hazır bir birey olmasını çok önemsiyorum.

İki çocuk babası, basketbolcu Kerem Gönlüm de ?Ben ikinci kez Maraton Takımı´nda yer alacağım. Geçen yıl da beraberdik. Bu yıl maratonda çocuklar için koşacağız. Çocuklara iyi bir gelecek sağlamak hepimizin görevi. Maratonda çevre temizliğine de dikkat çekeceğiz. Çevre konusunda hepimizin daha hassas davranması gerekiyor.

Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur da ?Bu sene maratonumuzda çocuklarımız için, geleceğimiz için bir çalışma yürütüyor. ?Çocuklar için koş´ diyerek, kodlama eğitimleri ile çocukları geleceğe hazırlıyor. Spor İstanbul olarak, biz İstanbul´un 52 noktasında bulunan spor tesislerinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin hizmetleri kapsamında 25 branşta spor eğitimleri veriyoruz. Hizmet verdiğimiz kitlenin yüzde 25´i çocuk.

37 bin sporcu bekleniyor

Avrupa´nın en iyi 17, dünyanın en iyi 38 maratonundan biri olan İstanbul Maratonu´na bu yıl 106 ülkeden 37 bin sporcunun katılması bekleniyor. Kıtalararası koşulan ilk yarış olma özelliğine sahip olan İstanbul Maratonu, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 3 kategoride düzenlenecek. Maraton için 31 Ekim, 1-2 Kasım tarihlerinde Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi´nde düzenlenecek Maraton ve Spor Fuarı´nda geç kayıt yaptırılabilecek.



BAŞKAN MUSTAFA YILMAZ "SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ"

BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu