324379001

BÜYÜKŞEHİR TOROSLARIN ZİRVESİNDE

BÜYÜKŞEHİR TOROSLARIN ZİRVESİNDE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toroslar´ın zirvesinde asfalt çalışması yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya´ya en uzak mesafedeki mahallelerden biri olan Bayır Mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Alanya´nın değişik yerlerinde belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl genişletme çalışmaları yapılan Toroslar´ın zirvesindeki Bayır Mahallesi´nde ekipler asfalt çalışmalarına başladı.

Önce genişletilen yola astar atan Kırsal alan ekipleri sathi asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İki ayrı koldan oluşan 6 kilometrelik yoldaki asfalt çalışmaları bu hafta sonuna kadar tamamlanacak. Asfalt çalışmaları nedeniyle yoldaki trafik kontrollü olarak sağlanıyor. 

Muhtar ve mahalle sakinleri memnun

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, Bayır Muhtarı Recep Şirin ile çalışmaları yerinde inceledi. Muhtar Şirin, ? Alanya´nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan mahallemizin yolu çok kötüydü. Bu nedenle büyük sorunlar yaşıyorduk.

Yolun genişletilip asfaltlanması konusunda yaptığımız talep hemen programa alındı. Geçen yıl genişletilen yolumuz şimdi asfaltlanıyor. Artık mahallemize daha rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel´e teşekkür ediyoruz ? dedi. 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu