324379001

BÜYÜKŞEHİR KİMSESİZLERİN KİMSESİ

BÜYÜKŞEHİR KİMSESİZLERİN KİMSESİ

Büyükşehir Belediyesi Gazipaşalı Yeter çiftine sıcak yuva hediye etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa´nın Kızılgüney mahallesinde derme çatma bir barakada yaşamını sürdüren Ali-Arife Yeter çiftini sıcak bir yuvaya kavuşturdu.

Yeter çifti yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, ?Evimiz üzerimize yıkılmak üzereydi. Bu iyiliği hiç unutmayacağız? dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor. Başkan Menderes Türel´in yakından takip ettiği, üzerinde hassasiyetle durulan konteynır ev yardımları ihtiyaç sahiplerine umut saçıyor.

Kış mevsiminin de gelmesiyle barınma sorunu yaşayan ihtiyaç sahiplerinin taleplerini bir bir karşılayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa´nın Kızılgüney mahallesinden Ali-Arife Yeter çiftinin yardım çığlığına kayıtsız kalmadı.

Kışın yağmur sularını içine alan, neredeyse yıkılmak üzere olan bir taş evde zor şartlarda yaşamlarını sürdüren aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturdu. Ali amca ile Arife teyzeye konteynır ev yardımı yapıldı. Kızılgüney mahallesine yerleştirilen konteynır evin anahtarları Yeter çiftine teslim edildi.

Duygu dolu anlar yaşandı

Yıllardır içerisine yağmur suyu alan, ziyaretine gelen çocuklarını dahi yatıracak bir yeri olmayan Ali-Arife Yeter çifti, yeni evlerine kavuşunca duygu dolu anlar yaşadı. Ali Yeter, ?Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Büyükşehir Belediyemiz, sosyal hizmetler uzmanını bize gönderip nelere ihtiyaç duyduğumuzu sordular. Ben de bir eve ihtiyaç duyduğumuzu söyledim.

Çok geçmeden bize evimizi gönderdiler. Çocuklarımız bayramlarda yanımıza geldiğinde yatmadan geri giderlerdi.

Önümüz kış, zor durumda kalabilir, daha önceki evimiz üzerimize yıkılabilirdi. Ben, başta Menderes Başkana ve emeği geçen herkese en sonsuz saygılarımı sunuyorum? diye konuştu.

Kötü durumda olan mevcut evinin neredeyse yıkılmak üzere olduğunu söyleyen Arife Yeter ise, ?Akşamları korkarak uyuyordum. Evim yağmur yağarken içeriye su alıyordu. Zor şartlarda yaşıyorduk. Hiç unutmayacağım bu iyiliğinizi? dedi.

Muhtar´dan Başkan Türel´e teşekkür

Menderes Türel´in her fırsatta hizmet kalitesini ortaya koyduğunu, özellikle sosyal projeleriyle kimsesizlere umut saçtığını söyleyen Kızılgüney Mahallesi Muhtarı Ramazan Tekin, ?Ali amca evlerinin kötü olduğunu bize iletti. Biz de Büyükşehir Belediyemize müracaatta bulunduk.

Sayın Türel´in ilgi ve alakasıyla konteynır evimiz mahallemize getirilerek yerine yerleştirildi. Hizmetin ustası Sayın Menderes Türel´e ve tüm ekibine buradan teşekkür ediyorum? ifadesini kullandı.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu