324379001

BUSE İSTEDİ, TÜTÜNCÜ YAPTI

BUSE İSTEDİ, TÜTÜNCÜ YAPTI

?Sevgili Başkanım, bana baklava da ısmarlasa" ya cevap Tütüncü´den geldi

Başkanı Hakan Tütüncü, kendisine sosyal medya hesabından ?Sevgili Başkanım, bana baklava da ısmarlasa...?  diye mesaj atan üniversite öğrencisi Buse Karakuş´un isteğini yerine getirdi. Tütüncü, Karakuş ve arkadaşlarına tatlı ikram etti. 

Başkan Hakan Tütüncü, final haftası boyunca sıcak çorba ikramında bulunduğu Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencilerinin tatlı isteğini de karşılıksız bırakmadı. Çorba ikramı dolayısıyla Buse Karakuş adlı bir öğrenci, sosyal medya hesabından; ?Sizlere bir ömür dua okuyacağım. Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık eylesin. Yaşasın Kepez Belediyesi. Sevgili Başkanım, bana baklava da ısmarlarsa yeme de yanında yat.? mesajını paylaşmıştı.
Bu isteğe kayıtsız kalmayan Başkan Hakan Tütüncü de Buse Karakuş´a ve arkadaşlarına lokma tatlısı ikramında bulundu.

AÜ öğrencilerine çorbadan sonra tatlı
Tütüncü, AÜ Kampüsü içerisinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu´nun bahçesinde kurulan çadırda gerçekleştirilen tatlı ikramına katıldı. Öğrencilere lokma tatlısı dağıtan Tütüncü, daha sonra kendisinden tatlı isteğinde bulunan Buse Karakuş ve arkadaşlarıyla bir araya geldi. Karakuş´a isteği olan tatlıları sunan Başkan Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?İki gün önce Buse kardeşimiz, ?Sevgili Başkanım bana baklava da ısmarlarsa yeme de yanında yat derim´ diye sosyal medya hesabından mesaj atmıştı. Mesajdaki isteği yerine getirmek için AÜ´deyim. Buse ve arkadaşlarının yanındayım. Kendilerine final sınavları için başarılar dilemeye geldim. Tatlı da getirdim. Gençleri çok seviyorum. Final sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.?

?Öğrencilerin fikirlerini önemsiyorum?
Sosyal medya kanallarında kendisine yazılan mesajları okuduğunu anımsatan Tütüncü, ?Gençlerin fikirlerine çok değer veriyorum. Çünkü gençler, ülkemizin yarınları ve ülkemizin istikbali. Gençleri, en iyi şekilde geleceğe hazırlamak devletimizin yani bizlerin en önemli görevi. Gençlerin, en iyi bir şekilde yarına hazırlanmaları konusunda elimizden ne geliyorsa yapmalıyız ve yapıyoruz.? diye konuştu.  

Buse Karakuş, Başkan Tütüncü´nün kendisini ziyaret etmesiyle ilgili sosyal medya hesabından, ?Öğrencilerin ve halkın dertlerini dinleyen ve sorunlarını gidermek için uğraşan, kocaman bir yüreğe sahip olan Başkanımıza mesleki ve siyasi hayatında başarılar dilerim .? mesajını paylaştı.
Kepez Belediyesi,  final sınavları haftası boyunca 9 Ocak´a kadar KYK yurtlarının önünde saat 23.00´te öğrencilere sıcak çorba ikram edecek.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu