324379001

BÖCEK´TEN KALEİÇİ ESNAFINA ZİYARET

BÖCEK´TEN KALEİÇİ ESNAFINA ZİYARET

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Kaleiçi esnafını ziyaret etti..

Antalya Kültür Sanat Merkezi´nde Yıldız Moran Fotoğraf Sergisini ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sergi sonrası Türkiye´nin ilk kadın fenercisi Fatma Doman´a plaket verdi, esnaf ziyareti yaptı.

Türkiye´nin akademik eğitimi almış ilk kadın fotoğrafçısı Yıldız Moran´ın 1950-1962 yılları arası kaydettiği fotoğraflar, Antalya Kültür Sanat Merkezi´nde sergiye çıktı.

/resimler/2018-3/23/1747326046475.jpg

Sergiyi ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dönemin doğal yanlarını olduğu gibi günümüze aktaran Yıldız Moran´ın ?Zamansız Fotoğraflar Sergisi?nden çok etkilendiğini söyledi. Başkan Muhittin Böcek, sergi sonrası Kazım Özalp Caddesi ve Kaleiçi´nde esnafın ziyaret etti.

Kazım Özalp Caddesi´nde esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Muhittin Böcek, Kale Kapısı´nda 48 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Oktay Topuz´u ziyaret etti. Ayakkabılarını boyatan Başkan Böcek, Topuz ile uzun süre sohbet etti. Ardından Kaleiçi Yat Limanı´na doğru yürüyen Başkan Böcek, Kaleiçi Taksi Durağı esnafını da ziyaret etti.

/resimler/2018-3/23/1748175421784.jpg

Kaleiçi´nde esnafları tarafından ilgiyle karşılanan Muhittin Böcek, Mermerli Restoranda Türkiye´nin ilk kadın fenercisi olarak tarihe geçen Fatma Doman ile bir araya geldi. Türk kadınların tarihin her dönemine bir not düştüğünü ifade eden Başkan Böcek, 1950´li yıllarda verdiği mücadeleyle günümüzde bir çok kadına örnek olan Fatma Doman´a plaket takdim etti. Fatma Doman ise konuşmasında Başkan Muhittin Böcek´te plaket almanın kendisi için büyük onur olduğunu söyledi.  



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu