324379001

BAŞKAN RIZA SÜMER “KILIÇDAROĞLU'NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM ”

BAŞKAN RIZA SÜMER “KILIÇDAROĞLU

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya önceki dönem İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Onur Temel’i makamında ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya önceki dönem İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Onur Temel’i makamında ziyaret ederek yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Önceki dönem il yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette; İsrail’in Gazze’de soykırıma varan zulmü ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun vatandaşlara gönderdiği hukuksuz SMS konuşuldu.


“İSRAİL'İN YANINA KALMAZ”

İsrail’in Gazze’de sivillere yönelik soykırıma varan zulmüne değinen Sümer “ Terör devleti İsrail adeta İslam aleminin kalbine sokulmuş bir fitne unsuru olarak ne yazık ki yıllardır zulümlerine devam ediyor. Dünya’nın görmezden geldiği bu katil devlet hiçbir uluslararası anlaşmaya uymadan insanlığı ve savaş suçlarını umursamadan ayaklar altına alıyor. Masum bebeklerin, kadın ve çocukların öldüğü bir yerde hiçbir haklılık payı aranamaz. Zulümle hiçbir güç abad olmaz. Ülkemizde farklı sesler çıksa da kadim devlet aklımızla bu zulme sessiz kalmıyor geçmişte olduğu gibi devletimiz ve liderimiz mazlumların yanında olmaya devam ediyor, edecektir. İnanıyorum ki bu zulüm İsrail’in yanına kar kalmayacak daha sert yaptırımlar uygulanacaktır.” şeklinde konuştu.


KILIÇDAROĞLU'NA  SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM 

Ülke ve yerel siyasette yaşanan gelişmeler ile ilgili konuların konuşulduğu ziyarette Sümer CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu’nun hukuksuzca gönderimde bulunduğu Tezkere SMS’i ile ilgilide şikayette bulunulacağını şu sözlerle belirtti; “Bu SMS TCK'nın 136. maddesinde bulunan “Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme” suçunu aleni bir şekilde ihlal etmektedir. Vatandaşlarımızın bilgisi, rızası ve izni olmadan böyle bir SMS gönderimi yasal olarak suç teşkil etmektedir. Kılıçdaroğlu’nun daha önceden bir çok kez meclise gelen ve bahsi geçen maddelerin yer aldığı tezkereleri geçmesi için kabul oyu kullandırmışken bir anda olayları çarpıtarak milli güvenlik sorunu yaşanıyormuş gibi yansıtması bir tutarsızlık örneğidir. Bir dönem hudut namustur sözünü edenler bugün sınır ötesi operasyonlarımızı sekteye uğratma gayreti içerisindedir. Ülkemizin iç ve güney sınırlarının güvenliği DEAŞ, PKK ve YPG gibi terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla sağlanmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun bu tutumu tezkereye hayır oyu kullanmak için türettiği bahanelerden başka bişey değildir. Bir hukukçu olarak Gönderilen bu içi boş SMS için şahsım olarak şikayette bulunacağım" dedi.


ANTALYA İKİNCİ FETRET DÖNEMİNİ YAŞADI

Cumhur İttifakı  birlikteliği ile  2024 yerel seçimlerinde önemli zaferler kazanılacağına inandığını söyleyen Sümer “2024 yerel seçimleri Antalya için son derece kritik bir öneme sahip . Antalya hizmet anlamında  ikinci bir fetret dönemi daha geçirdi. Dünya kenti olma yolunda ilerleyen kentimize yakışmayan sorunlar yeniden gün yüzüne çıktı. İnşallah bizlerde yeniden taşın altına elimizi koyarak Antalya'mızı bu fetret döneminden çıkaracağız. Yeni yönetimlerimiz ve Antalyalı vatandaşlarımız inanıyorum ki  Antalya’da Cumhur İttifakını yeniden zirveye taşıyacak Antalya’mızı hak ettiği yatırımlarla yeniden buluşturacaktır” dedi.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu