324379001

BAŞKAN TÜTÜNCÜ ESNAFLA BULUŞTU

BAŞKAN TÜTÜNCÜ ESNAFLA BULUŞTU

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 220 metre uzunluğunda yeni bir bağlantı yolu yapacaklarını açıkladı.

Başkan Tütüncü, inşaat, hurdacılar ve sanayi siteleri için DSİ su kanalının üzerine köprü inşa ederek, 20 metre genişliğinde, 220 metre uzunluğunda yeni bir bağlantı yolu yapacaklarını açıkladı. 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Şerafettin Şimşek´in düzenlediği kahvaltıya katılarak, site esnafının taleplerini dinledi.

Başkan Hakan Tütüncü, kooperatif binasında düzenlenen kahvaltıda yaptığı konuşmada, göreve geldiği 2009´da sitenin mülkiyetli ilgili hukuki sorunlarının olduğunu hatırlattı. Göreve gelir gelmez bu sıkıntıyı çözdüklerinin altını çizen Başkan Tütüncü, ?İnşaat Malzemecileri Sitesi´nin mülkiyet sorunlarını çözdük ve dükkân sahipleri iskânlarını aldılar.? dedi. 

Sitelere değer kazandırdık

Bu sitenin çevresindeki Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesi, Yeşil Antalya ile Akdeniz Sanayi sitelerinin de imar ve mülkiyete ilişkin çözüm bekleyen çok esaslı sorunları olduğunu anımsatarak, ?Bunları da çözerek, sitelere bekledikleri müjdeleri vermek bize nasip oldu.

Sadece imara ve mülkiyete ilişkin sorunları değil; bunların yanında alt yapıya, belediyecilik hizmetlerine ilişkin çalışmalarımızla bölgeyi kıymetlendirdik. Asfalt, yeni yol ve yeşil alan çalışmalarıyla sitelerimizi çok değerli hale getirdik.? ifadesini kullandı.

Sitelerin istediği bağlantı yolu yapılıyor 

Tütüncü, inşaat, hurdacılar ve sanayi sitelerinin, Antalya Bulvarı´na bağlanan Beş Temmuz Kurtuluş Caddesi ile 5069 Sokak arasında yeni bir bağlantı yolu açılmasını talep ettiğini belirterek, şunları söyledi: ?Siteler ile Yeşil Antalya Sanayi Sitesi arasındaki 5069 Sokak´ı, DSİ su kanalını üzerine köprü inşa ederek ve 20 metre genişliğinde, 220 metre uzunluğunda yeni bir yol açarak Beş Temmuz Kurtuluş Caddesi´ne bağlayacağız.

Yeni yolla, malzemeciler, hurdacılar ve sanayi sitelerine ulaşımını kolaylaştıracağız.  Yeni yolun imar planları, Kepez ve Büyükşehir meclislerinden geçti.  Şimdi yolun 18 imar uygulaması yapılıyor. Su kanalın üzerine yapılacak köprünün yapım ihalesi de yakın bir zamanda gerçekleşecek. Yaz döneminde de bağlantı yolunu açmış olacağız.?

Başkan Hakan Tütüncü, İnşaat Malzemecileri Sitesindeki sokakların asfaltının yapılması talebini de yaz döneminde karşılayacaklarını kaydetti.

Yeni sitenin yapımına destek 

Tütüncü, konuşmasının sonunda esnafa şöyle seslendi: ?Sizlerin destekleriyle çok daha güzel hedeflere ulaşma konusunda büyük gayretin içerisindeyiz. Kooperatifinizin, yeni bir inşaat malzemecileri toplu işyerinin yapılmasıyla ilgili çalışması var.  Bu konuyla alakalı zaten her zaman sizlere yardımcı oldum, olmaya da devam edeceğim.

Sizlerin destekleriyle iyiye ve güzele doğru gideceğiz. Sizler bizi desteklediniz, bizler de sizin güveninizi boşa çıkarmamak ve sizleri mahcup etmemek için gece- gündüz çalışıyoruz. Destekleriniz sürdüğü sürece bizler de hizmetin daha iyisini, güzelini yapmaya devam edeceğiz.?



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu