324379001

BAŞKAN TÜREL´DEN KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN TÜREL´DEN KUTLAMA MESAJI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı yayınladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel mlesajında; "Değerli Meslektaşım?24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışının 110. yıldönümü ve Basın Bayramınızı kutluyorum.

Muhabirlikten, köşe yazarlığına, gazete imtiyaz sahipliğine kadar pek çok görevi üstlenen bir meslektaşınız olarak gazetecilik her zaman onurla, gururla taşıdığım bir kimlik oldu.

Sürekli sarı basın kartı sahibi taşıyan bir meslektaşınız olduğumdan dolayı basının, kamuoyunu tarafsız, doğru ve hızlı bilgilendirme, toplumu aydınlatma mücadelesini en iyi bilenlerden birisiyim.

Demokrasinin vazgeçilmez öğelerinden birisi hiç şüphesiz ki basındır. Basın, meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde tarafsız, doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlama noktasında büyük bir güce sahiptir.

Halkımıza doğru haber alma imkânı veren basın, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Bunun en açık örneği 15 Temmuz darbe girişiminde sağladığı roldür.

15 Temmuz 2016´da yapılmak istenen darbe girişimine karşı ülkemiz adına büyük sorumluluk alan güçlü Türk basını demokrasimizin bir teminatı olduklarını bir kez daha göstermiştir.

Basınımız bütün unsurları ile o gece yaşananları milletimize doğru bir şekilde yansıtmış ve darbe girişiminin önlenmesinde büyük rol oynamıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, ?Basın, Milletin müşterek sesidir? sözü de basının toplumun aydınlatılması noktasında üstlendiği görevi en güzel şekilde ifade etmektedir.

Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı; toplumda basına güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış  bilgilendirilerek yönlendirilmesinin  önüne geçecektir.

Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir.

Yenidünya düzeninde habere ulaşmanın internet hızında olması aynı zamanda sorumluluk yükünü arttırmaktadır. Basın, sektör olarak daima kendini yenileyerek bu sorumluluk duygusuyla önderlik ederken toplumun bütün değerlerine de duyarlı davranmayı başarabilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden değerli basın mensuplarımızı rahmetle anıyor, ilimizde halkımızı doğru bilgilerle aydınlatan ve bu uğurda hizmet veren yerel gazete, televizyon, internet gazeteleri, radyo, dergi ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı´nı kutluyorum. 



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu