324379001

BAŞKAN KOLPAK´TAN ERGİN´E ZİYARET

BAŞKAN KOLPAK´TAN ERGİN´E ZİYARET

Konyaaltı Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOP) Başkanı ve AK Parti Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Durali Kolpak Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ali Ergin´i makamında ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ali Ergin´e bir ziyaret gerçekleştiren KONESKOP Başkanı Durali Kolpak Antalya Büyükşehir Belediyesi´nin hizmetleri hakkında sohbet etti.

Aynı zamanda AK Parti Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi olan Başkan Kolpak son dönemde Antalya´ya yapılan yatırım ve icraatlardan dolayı Başkan Ergin nezlinde Türel ve ekibine teşekkür etti.

Dev projelerle dünya kenti olma yolunda hızla ilerleyen Antalya´nın Menderes Türel gibi bir belediye başkanına sahip olduğu için şanslı olduğunu dile getiren Başkan Kolpak; ?Büyükşehir Belediyemiz hiç durmaksızın, bıkmadan usanmadan büyük bir öz veriyle Antalya´mıza 19 ilçemize çok büyük hizmetler götürüyor.

Geçtiğimiz dönemde, yani hizmetlerin sekteye uğradığı o beş yıllık aranın ardından kaybedilen yıllar büyük bir hızla telafi ediliyor. Antalya gerçek anlamda şanslı bir il ki Sayın Türel gibi bir belediye başkanına sahip.

Bizler yapılan güzel işleri görüyor, destekliyor ve halkımıza anlatıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve ekibine bu cennet şehre kattıkları güzelliklerden dolayı şahsınız nezlinde çok teşekkür ediyoruz? dedi.

Başkan Kolpak´ın ardından söz alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ali Ergin ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ?Biz halkımızdan aldığınız güç ve dualarla sizin de ifade ettiğiniz gibi dünya harikası Antalya´mıza Başkanımız ve takım kaptanımız Sayın Menderes Türel´le birlikte katma değer katma uğraşı veriyoruz.

Tüm birimlerdeki kardeşlerim de başkanımızın enerjisinden aldığı güçle hizmet veriyor. 2023 hedefiyle şaha kalkan Türkiye´miz tüm şehirleriyle mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ülke olacak.

Biz buna kalpten inanıyoruz. Bizleri ziyaret etmenizden dolayı da çok mutlu olduk, size ve ekibinize başarılar diliyoruz´ dedi.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu