324379001

BAŞKAN KIVRIM; ?DÖŞEMEALTI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK?

BAŞKAN KIVRIM; ?DÖŞEMEALTI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım yaptığı açıklamada; ?Gece gündüz demeden var gücümüzle ilçemiz için çalışıyoruz, çünkü Döşemealtı her şeyin en iyisine layık? dedi.

AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım yaptığı açıklamada; ?Milletimizin üzerimize yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde teşkilat olarak daha çok çalışacağız, Türkiye´nin hedeflerine ulaşması için ilk günkü aşkla, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi.

Başkan Kıvrım; ?Tarafımıza bir görev tevdi edilmiştir. Bizi bu göreve layık gören ve teveccüh gösteren büyüklerimiz ve partimizin yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Sorumluluğumuz ve yüzümüz ağırlamıştır. Değerli diğer dava arkadaşlarıma şimdiye kadarki çalışmaları için teşekkür ediyorum.

/resimler/2017-11/9/1116537257080.jpg

 

Bu yolda beraber yürüdüğümüz bütün arkadaşlarımızın partimiz için bir değer olduğuna inanıyorum ve ilk günkü aşkla hepsini davamızın ilkeleri etrafında toplanmaya ve 2019 hedefleri için kenetlenmeye davet ediyorum.

Bu ağır yükün altından kalkmak konusunda ellerinden gelen çabayı ve gayreti göstereceklerine inancım tamdır. Bugün geçmişe dönük yaşanan sıkıntıları ve kırgınlıkları unutmak ve bir tarafa bırakıp yolumuza devam etme günüdür. Önümüze bakacağız ve küçük ayrıntılarda boğulmayacağız.

/resimler/2017-11/9/1117393508200.jpg

 

Samimi olarak hizmet etme gayesini taşıyan herkese karşı Ak Parti´nin kapıları sonuna kadar açıktır. Geçmişte Döşemealtı teşkilatımıza emeği geçen büyüklerimizle bir araya geldiğimiz toplantıda da altını ısrarla çizdiğim sözlerimi bugün bir kez daha yineliyorum ve diyorum ki, bu bir hizmet yarışıdır ve daha önce emek sarf eden bütün dava arkadaşlarımızın katkılarını bekliyoruz.

Partimizin misyonuna uygun çalışmalar yapma konusunda ben ve bütün arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini yapmak ve hizmet çıtasını yükseklere taşımaya çalışacağız. Rabbim, ilçemiz, halkımız, davamız için hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip ve müyesser etsin? dedi.

/resimler/2017-11/9/1116305537826.jpg

DÖŞEMEALTI´NI KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

Döşemealtı´nı karış karış gezdiklerini ve vatandaşların her sorununu insan odaklı çalışmalarla yerinde tespit edip çözüm aradıklarının altını çizen Başkan Kıvrım; ?Her gün onlarca vatandaşımızla bir araya geliyoruz.

Bu güzel ilçenin güzel insanının iyi gününde de, kötü gününde de hayatı beraberce paylaşıyoruz. Sevincimizi de acımızı da hep beraber yaşıyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte sürekli halkımızla birlikteyiz ve birlikte olmaya da devam edeceğiz. Çünkü Döşemealtılı hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layıktır? dedi.   

/resimler/2017-11/9/1118081164770.jpg

BAŞARILARLA DOLU 16 YIL

AK Parti´nin 16 yıllık geçmişinde Cumhuriyet tarihine altın harflerle yazılan icraatlar hakkında konuşan Başkan Kıvrım şunları söyledi; ?Millete hizmete adanmış 16 yılı geride bıraktık. 14 Ağustos 2001´de ?Aydınlığa Açık Karanlığa Kapalı? diyerek heyecanla çıktığımız bu yolda, sandıkta milletimizin huzuruna çıktık.

Her seçimde de milletin birinci tercihi olduk. İç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde hizmetlere imza attık. Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında hepimiz eşit vatandaşlarız. 

Döşemealtı´nda da her kesimin kaderinin ortak olduğunu düşünerek hareket eden bir partiyiz. Kader ve duygu birliği gibi geleceğimiz de birdir.

Milletimizin üzerimize yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde teşkilat olarak daha çok çalışacağız, Türkiye´nin hedeflerine ulaşması için ilk günkü aşkla, gece gündüz demeden hizmete devam edeceğiz.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu