324379001

BAŞKAN BÖCEK KONSİAD´A KONUK OLDU

BAŞKAN BÖCEK KONSİAD´A KONUK OLDU

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD)´nin güz dönemi toplantılarının ilk konuğu oldu.

Yaz dönemi nedeniyle aylık toplantılara iki süreyle ara veren KONYSİAD, güz dönemi toplantılarına Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek´i ağırlayarak başladı. Başkan Muhittin Böcek, Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz ve ilgili birim müdürleriyle birlikte katıldığı toplantıda Konyaaltı´nda yapmış olduğu hizmetlerini anlattı.

Projeleri bölgenin ihtiyaç önceliğine göre planladıklarını dile getiren Muhittin Böcek, belediye hizmet binasından, yaşlılar kreşine, çocuk kreşlerinden, evde bakım hizmetine, sosyal yardımlardan, fuar merkezine kadar pek çok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Muhittin Böcek, üniversiteli öğrenciler için de geçtiğimiz yıl yurt açtıklarını, bununla birlikte öğrencilere çay ve çorba ikramın yapılacağı Öğrenci Lokalini 10 gün içinde hizmete açacaklarını kaydetti.

Konuşmaların sonunda yöneltilen bir soru üzerine Boğaçayı Projesiyle ilgili başta söyledikleri ile aynı noktada olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, taşkın sularına karşı bölgede bir tedbir alınmadığını, bunun ileriki yıllarda telafisi mümkün olmayacak sakıncalara yol açabileceğini söyledi.

Konyaaltı´na ivme kazandıracak, değer katacak her projenin önyargısız yanında olduklarını bildiren KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, "Tek koşulumuz projenin ne getirip ne götüreceği konusunda gerekli ve yeterli tartışma ortamının yaratılması ve buradan çıkacak sonuca göre karar alınması. Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek´e bugüne kadar Konyaaltı´na yapmış olduğu değerli hizmetler için çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Konuşmaların sonunda Başkan Muhittin Böcek, Derneğe yeni üye isimlere belgelerini verirken, Dernek üyesi Antalya eski Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan´da Başkan Böcek´e katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu