324379001

ASMO´DA SEMİNERLERE DEVAM

ASMO´DA SEMİNERLERE DEVAM

ASMO´da ?Örneklerle Bağımsız Denetim Süreci? konulu semineri yapıldı

Katılımcılara 2 temel kredi notunun verildiği ve Kamu Gözetim Kurumu ile ortaklaşa düzenlediğimiz; "Örneklerle Bağımız Denetim Süreci" konulu eğitim seminerimizi Meslektaşlarımızın katılımları ile gerçekleştirdik.

Seminerin açış konuşmasını yapan Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR; E-Uygulamalar ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan ve genel başlığı ile E-Uygulamalar olarak adlandırılan tebliğe göre, 01.01.2020 tarihinden itibaren kademeli olarak birçok mükellefin e-uygulamalar kapsamına gireceğini belirtti. Ofis muhasebeciliğinin yani defter tutma olgusunun artık kalmadığını ve meslektaşlarımızın kendilerini yeniden gözden geçirmeleri gerektiğini ve yeniliklere hem teknolojik anlamında hem de fikir anlamında hazır olmalarının zorunlu olduğunu söyledi. Odamızın bu konuda üzerine düşen her türlü gerekliliği yerine getirmeye çalıştığını belirtti.

Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR; meslektaşlarımızın da mükelleflerinde, teknolojik olarak, bilgi birikimi olarak ve en önemlisi ekonomik koşullar olarak e-uygulamalara henüz hazır olmadığını söyledi. Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR ?Gelir İdaresi Başkanlığının bu işe başlamadan önce, başta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olmak üzere mükelleflerin bağlı olduğu odalarla, TOBB ile, Mali Müşavirler Odaları ile bir görüş alış verişinde bulunması gerekirdi. İş sadece ve sadece meslek örgütümüzün sırtına yüklenmemesi lazımdı? dedi.

Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR konuşmasının sonunda katılımcılara ve konuşmacılara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Oda Başkanımızın ardından söz alan Kamu Gözetim Kurulu Bilgi Sistemleri Yönetimi Dairesi Başkanı Fatih DİNÇSOY, Kamu Gözetim Kurulu Uzmanları Emre Yakut ve Mustafa Sarı tarafından gerçekleşen seminere; Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin yanında Antalya´da ki Yeminli Mali Müşavirler de katıldılar.



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu