324379001

ANTALYALI BÜYÜKŞEHİR´E AKIN ETTİ

ANTALYALI BÜYÜKŞEHİR´E AKIN ETTİ

Büyükşehir projeleri bayramda rekor kırdı

Büyükşehir Belediyesi´nin Konyaaltı Sahil Projesi, Sarısu ve Topçam mesire alanları ile Tünektepe Teleferik Tesisi 9 günlük bayram tatilinde ziyaretçi rekoru kırdı. Dünyanın en güzel sahiline dönüşen Konyaaltı Sahili yüzbinleri ağırladı. Sarısu´dan 120 bin kişi, Topçam´dan ise 25 bin kişi faydalandı. 29 bin kişi ise teleferikle Tünektepe´ye çıkarak, zirve keyfi yaşadı.

Konyaaltı Sahil Projesi, yeni adıyla Sahil Antalya Yaşam Parkı, Antalyalıların ve kente ziyarete gelen tatilcilerin akınına uğradı. Dünya kenti Antalya´ya çok yakışan proje, 9

günlük bayram tatili boyunca hem Antalyalılar hem de kente gelen tatilcilerin gözdesi oldu. Sahili tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, bayram keyfini dünyanın en güzel sahilinde çıkardı.

Tatilcilerden tam not

Bir çekim merkezi haline gelen sahil projesi, tatilcilerden de tam not aldı. Bayram tatilini Antalya´da geçiren Türkiye´nin dört bir yanından vatandaşlar, sahil projesi için ?Muhteşem olmuş? ifadesini kullandı. Yemyeşil görüntüsü, spor alanları, yaşam alanları, bisiklet yolları, rengarenk peyzajları, gezi alanları ve yürüyüş yolları ile tamamen halka açık bir proje olarak Antalyalılara ve turizme hizmet eden Konyaaltı Sahil Projesi yenilenen yüzüyle buluşma noktası oldu.

Sahil tıklım tıklım

Vatandaşlar, sahil boyunca yürüyüş yapıp, Antalya ve Akdeniz´in eşsiz manzarasının keyfini çıkarırken, çocuklar da park alanları ve kendileri için özel yapılan oyun havuzunda eğlenceli saatler geçirdi. Gençler kaykay pisti ve spor alanlarında ter atarken, kimi vatandaşlar da bisikletle sahili turladı. Tartan koşu pisti de tatilde de spordan vazgeçmeyen Antalyalıları ağırladı. Kimi vatandaşlar şemsiyesini dikip, havlusunu sererek sahilden faydalanırken, kimi de şezlong kiralayıp denizin keyfini çıkardı. Yeşille Mavinin buluşmasının en güzel şekilde yaşandığı Beach Park´ta ise vatandaşlar çimlerin üzerinde uzanıp, denize girmenin mutluluğunu yaşadı.

Zirvede bayram keyfi

Antalyalıların ayağını yerden kesen Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisi Kurban Bayramı´nda ziyaretçi akınına uğradı. Yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Tünektepe, bayram tatili boyunca en yoğun günlerini yaşadı. Antalyalıların yanı sıra tatil için gelen vatandaşlar şehrin eşsiz manzarasını Tünektepe´den izledi. Tesis, Kurban Bayramı boyunca 28 bin 596 kişiyi ağırladı. Vatandaşlar, Teleferik Kafe´nin muhteşem manzarası eşliğinde, zengin menüden yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşıladı.

Sarısu ve Topçam doldu taştı

Büyükşehir Belediyesi şirketi ANET A.Ş. tarafından işletilen Sarısu ve Topçam mesire alanları da bayramda doldu taştı. Sarısu Mesire Alanı, bayram boyunca 120 bin ziyaretçiyi ağırlayarak rekor kırdı. Topçam Mesire alanı ise 25 bin kişiye hizmet verdi. Vatandaşlar piknik ve mangal keyfini yaşadı.

Eğlencenin adresi Zıp Zıp Park

Türkiye´nin en büyük kapalı oyun parkı Zıp Zıp Park, bayram tatilinde çocukların gözdesi oldu. Bayram harçlıklarını alan çocuklar eğlenmek için Zıp Zıp Parka koştu. Avrupa´nın ikinci büyük trambolinine sahip parkta çocuklar doyasıya eğlenip, adrenalin dolu dakikalar geçirdi. Zıp Zıp Park bayram tatili boyunca 5 bin çocuk ile 10 bin ebeveyni ağırladı.



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu