324379001

ANTALYA OSB´YE 7 BİN FİDAN DİKİLDİ

ANTALYA OSB´YE 7 BİN FİDAN DİKİLDİ

Antalya OSB sanayicileri, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Bölgeye 7 bin fidan dikti.

Daha yeşil bir Türkiye için 11 Kasım 2019, saat 11.11´den itibaren, 81 ildeki 2 bin 23 noktada 11 milyon fidanın toprakla buluşacağı Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, Antalya Organize Sanayi Bölgesine 7 bin fidan dikildi. Antalya OSB Park ve Bahçeler Müdürlüğünde gerçekleşen fidan dikim törenine Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Başkan Vekili Hasanali Gönen, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gizli, Organize Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Bölge Müdürü İlhan Metin, sanayiciler, Bölge Müdürlüğü personelleri, Antalya OSB Jandarma Karakolunda görevli askerler ve Antalya OSB Gündüz Bakımevinde eğitim gören öğrenciler katıldı. Törene katılanlar, 200 adet selvi ve keçiboynuzu fidanının toprakla buluşmasını sağlarken, geri kalan fidanlar, Antalya OSB Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Bölgenin muhtelif alanlarına dikilmeye başlandı.

DOĞAYLA BÜTÜNLEŞİK OSB

Antalya Organize Sanayi Bölgesinin, kurulduğu tarihten bu yana en büyük hassasiyetinin çevre ve doğa olduğunu belirten Başkan Bahar, ?Bulunduğumuz alanın doğasını ve çevresini korumak, üzerinde titizlikle durduğumuz bir konudur ve hiçbir şekilde bu hassasiyetten taviz verilmemektedir. Kendi seramızda yılda 200 binin üzerinde çiçek, çalı ve ağaç grubu bitkisi üretiyor, bunları bedelsiz bir şekilde sanayicilerimize dağıtıp Bölgemizin her bir köşesinin yeşile bürünmesi için çalışıyoruz. Bugün itibariyle Bölgemizin yaklaşık yüzde 85´lik bölümü, yapılan peyzaj çalışmaları sonucunda doğayla bütünleşik bir yapıya kavuşmuştur? dedi.

7 BİN FİDAN

Türkiye´nin en çevreci ve en yeşil organize sanayi bölgesi olduklarını belirten Bahar, ?Gösterdiğimiz hassasiyetin 3 farklı çevre ödülüne layık görülmüş olması, bizler açısından büyük bir onurdur. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler, 365 gün sahadadır ve Bölgemizin her daim yeşil kalması için gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Milli ağaçlandırma Günü kapsamında, Bölgemize 7 bin fidan daha ekip Türkiye´nin en yeşil ve en çevreci organize sanayi bölgesi olma iddiamızı bir kat daha büyüttük. Bölgemizin yeşil alan miktarı, katlanarak artmaya devam edecektir. Çocuklarımıza daha yeşil ve daha yaşanır bir çevre bırakmak, Bölge Yönetim Kurulumuzun birincil önceliğidir? ifadelerini kullandı.



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu