324379001

ALKAN VE EKİBİ UYSAL´I ZİYARET ETTİ

ALKAN VE EKİBİ UYSAL´I ZİYARET ETTİ

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve Yönetim Kurulu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, geçen yıl 187 bin ton sıcak asfalt kullanarak 1 milyon 122 bin metrekare yol kaplaması gerçekleştirdiklerini belirterek, ?2018´de de 15 mahallemizin bir program dahilinde cadde ve sokakları yenilenecek? dedi.  

Başkan Uysal, Ocak ayında yapılan genel kurulla yeniden görev alan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

GÜVENLİK VE KONFORLU ULAŞIM

Alkan ve yönetimini tebrik eden Başkan Uysal, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği´ni (AESOB) oluşturan esnaf odalarıyla verimli bir iş birliği içinde olduklarını söyledi. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası´nın da bu odalardan biri olduğunun altını çizen Başkan Uysal, şunları söyledi:

?Her ne kadar kentin, toplu ulaşım taşıtları da dahil, trafik düzenine ilişkin herhangi bir yetki ve sorumluluk yasalarda ilçe belediyelerine tanımlanmamış da olsa kent içinde güvenli ve konforlu bir ulaşım için önemli adımlar attık. Sadece 2017 yılında, çeşitli altyapı yatırımları sırasında zarar görmüş, çukurlar oluşmuş cadde ve sokaklarımızda 187 bin ton sıcak asfalt kullanarak 1 milyon 122 bin metrekare yol kaplaması gerçekleştirdik.?

/resimler/2018-2/16/1443331575438.jpg

2017 ÖZEL BİR YIL

Muratpaşa´da cadde ve sokak yenileme çalışmalarında 2017´nin özel bir yıl olduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, ?2014´te, göreve geldikten sonra 288 bin metrekare yol kaplaması gerçekleştirdik. 2015´te bu rakam 503 bin 400 metrekareye çıkarken 2016´da 683 bin 700 metrekareye ulaştı. 2017 yılı ise neredeyse geride kalan yılların toplamı kadar bir çalışmayı hayata geçirdik? diye konuştu.

15 MAHALLE PROGRAMDA

Bu çalışmaların 2018´de de hızla devam ettiğini Belirten Başkan Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin Kızıltoprak Mahallesi´nde asfaltlama çalışmalarını sürdürdüğünü aktardı. Kızıltoprak´ta yapılan yaklaşık 12 kilometre uzunluğunda cadde ve sokağı yenileyeceğinin altını çizen Başkan Uysal, yıl içinde 14 mahallede daha kapsamlı yenileme çalışması gerçekleştirileceğini söyledi.

Ev sahipliği dolayısıyla teşekkürlerini dile getiren Oda Başkanı Alkan, ziyaretin anısına Başkan Uysal´a çiçek takdim etti.



BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ; "BİZİM HEYBEMİZ DOLU"

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu