324379001

AK PARTİLİ ÇELİK`E DURMAK YOK

AK PARTİLİ ÇELİK`E DURMAK YOK

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Antalya`nın Manavgat ilçesinde sürdürmeye devam ediyor. AK Parti`nin Antalya`dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, Manavgat İlçe Devlet Hastanesi`ni ziyaret ederek hastaların hem sağlık durumu hakkında bilgi aldı, hem de hastalara çiçek dağıttı.

Manavgat`ta dün AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Çelik ile birlikte Manavgat`ın en büyük pazarı olan Pazartesi Pazarı`nı gezen ve esnafların yoğun ilgisinin yanı sıra sevgisiyle karşılaşan Çelik, bugün de Manavgat`ta Cumhuriyet Meydanı`nda bulunan esnafları ziyaret etti.

Sena Nur Çelik`in sıcak davranışlarına kayıtsız kalmayan esnaflar Çelik ile uzun uzun sohbet ettiler. Daha sonra Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 200 dükkanda esnafı ziyaret eden Çelik, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunurken, daha güçlü bir Türkiye ve daha gelişmiş bir Antalya için destek istedi.

2015 SEÇİM SİMÜLASYONU İÇİN TIKLAYIN
HASTALARA VE HASTANE PERSONELİNE ÇİÇEK

Esnaf ziyaretlerinin ardından Manavgat İlçe Devlet Hastanesi`ni ziyaret eden AK Parti`nin Antalya milletvekilleri arasındaki en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, hastane personeline ve hastalara moral kazanmaları için çiçek dağıttı.

Manavgat İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Çınar ile birlikte ilk olarak acil servisteki hastalar hakkında bilgi alan Çelik, hastanede bulunan yatılı hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret esnasında Çelik, yeni doğan bölümünde sabah saatlerinde dünyaya gelen Muhammet Mustafa isimli çocuğu kucağına alarak ilgilendi.

KADINLARDAN DESTEK İSTEDİ

Sena Nur Çelik, daha sonra Manavgat merkezde bulunan 3 rehabilitasyon merkezine giderek oradaki hastalarla yakından ilgilendi ve çeşitli hediyeler verdi. Çelik, bir sonraki ziyaretinde ise, 3 engelli vatandaşın da evine giderek, ailenin hem sorunlarını dinledi hem de sohbet etti. Sena Nur Çelik, akşam saatlerinde gittiği iki mahallede de kadınlarla bir araya gelerek projelerini anlattı ve kadınlardan destek istedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu