324379001

AK ADAY AKSU ELMALI`DA

AK ADAY AKSU ELMALI`DA

AK Parti Milletvekili Adayı Atay Uslu Elmalı`da incelemelerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi'nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde incelemelerde bulundu.

Antalya'nın batısına yapılması planlanan üçüncü hava limanının ardından bu kez de istihdam ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağı belirtilen Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor.

Antalya'nın Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi'nin doğu kısmında yer alan Beydağlarının eteklerinde bulunan 800 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Ak Parti Milletvekili Adayı Atay Uslu ve İbrahim Türkiş Belediye Başkanı Ümit Öztekin'den bilgi aldı. 

Atay Uslu, Bölgedeki incelemelerinin ardından yapılması planlanan bu önemli yatırımla ilgili kısa bir açıklama yaptı: Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı ve Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan'ın girişimleriyle kurulması planlanan sanayi bölgesinin bölgenin istihdamına ve ülke ekonomisine önemli katkı sunacaktır.

Mermer sektörünün ülke ve bölge ekonomisine katkısını arttıracaktır. Antalya için ulaşımdan tarıma, sanayiden madenciliğe önemli yatırımları planlıyoruz.  Türkiye istikrarını sürdürecektir. Antalya büyümesini sürdürecektir. 

Siyaset kulvarında bölgeye, insanımıza, Antalya'mıza, istikrarımıza hizmet etmek için yola çıktık. Antalya'yı seviyorum. Suyunu, havasını, toprağını ve insanını seviyorum. Medeniyetlerin merkezi Antalya'ya ve Antalyalıya hizmet etmek,  Antalya için mega projelerin hayata geçirilmesinde rol almak benim için onurdur, şereftir.”



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu