324379001

AK PARTİLİ KÖSE KORKUTELİ´NDE

AK PARTİLİ KÖSE KORKUTELİ´NDE

Türkiye´yi dize getiremeyen dış güçlerin, ekonomi üzerinden yeni bir hamle yaptığını belirten AK Parti Milletvekili Köse, bu oyunun da 24 Haziran´da bozulacağını söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Korkuteli İlçesinde ziyaretlerde bulundu. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İbran, İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Büyükşehir Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Bahattin Bayraktar, meclis üyeleri ve parti yöneticilerinin de katıldığı programlarda, engelli ve yaşlı vatandaşlar evlerinde ziyaret edilirken, Yazır, Yeşilyayla ve Yelten Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Köse´nin son programı, Kutup Yıldızı Derneği´nin Sahur etkinliği oldu.

YATIRIMLAR ARTACAK

Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Mustafa Köse, Türkiye´nin 16 yılda elde ettiği kazanımların kaybedilmemesi gerektiğini söyledi. AK Parti iktidarları döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların kat kat fazlasının yapıldığını belirten Köse, ?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile artık yöneticilerin daha hızlı karar alabileceği, bürokratik engellerin azalacağı, yatırımların daha da artacağı bir döneme başlayacak? dedi.

DEVLETİN KASASINI BOŞALTACAKLAR

Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın koyduğu 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşmak için yatırımların devam edeceğini ifade eden Köse, ?Muhalefet adaylarına bakıyorsunuz. Biri çıkmış, Kanal İstanbul´u yapmayacağım, 3. Havalimanını, yerli otomobili yapmayacağım diyor. Ancak vaat vermeye gelince bol keseden sallıyorlar.

Yok asgari ücret şu olacak, emekli maaşı bu olacak. Yatırım yapmadan, bir şeyler üretmeden bu vaatler nasıl gerçekleşecek. Bunlara kalırsak, bizim 16 yılda doldurduğumuz devletin kasalarını 2 yılda boşaltırlar ve Türkiye´yi yine beş paraya muhtaç hale getirirler? diye konuştu.

HER YOLU DENİYORLAR

Ortadoğu´yu yangın yerine çevirdiklerini belirten Milletvekili Köse, Türkiye´yi de bu yangının içine sokmaya çalıştıklarını belirtti. Ülkemizdeki güven, huzur ve mutluluğu bozmak için türlü yollar denediklerini belirten Köse, ? Gezi olaylarında,17-25 Aralık´ta, Kobani olaylarında, 15 Temmuz´da bunu denediler. Ülkemizde güçlü bir iktidar, güçlü bir lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı, bizi de Irak´a, Suriye´ye çevireceklerdi? diye konuştu. 

24 HAZİRAN´DA OYUNU BOZACAĞIZ

İslam´ın son kalesi, dünya mazlumlarının umudu, zalimlerin karşısında dik duran Türkiye´yi dize getirmek için son kozlarını oynadıklarını ifade eden Köse, ?Şimdi de ekonomi üzerinden saldırıya geçtiler. Dolarda son günlerdeki suni artış, Türkiye düşmanlarının son oyunudur.

Bu son oyunu da 24 Haziran´da bozacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, güçlü bir Türkiye Büyük Millet Meclisi artık hedeflerimize daha hızlı ulaşacağız? şeklinde konuştu.



KEPEZ'İN RIZA'SI ARAYI AÇIYOR

RIZA SÜMER BAŞKANDAN GÖRKEMLİ START

KEPEZ'İN RIZA'SINDAN VEFALI BAŞLANGIÇ

MANAVGAT'TA TURGAY AKAR FARKI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

ANTALYA BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YÜ BAĞRINA BASTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SICAĞI SICAĞINA İLK AÇIKLAMA GELDİ

BAŞKAN İŞLEK ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİLİ ALİ ÇETİN'DEN BÖCEK'E ULAŞIM ELEŞTİRİSİ

AK PARTİ ANTALYA TEŞKİLATINDAN MECLİS ÇIKARTMASI

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Manavgat, Aksu ve Serik’te MHP coşkusu

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu