324379001

AK PARTİLİ HASAN DEMİR´E YOĞUN İLGİ

AK PARTİLİ HASAN DEMİR´E YOĞUN İLGİ

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir temayül ve mülakat yoklamaları hakkında bir açıklama yaparak; ?Gerçekleşen temayül ve mülakatların ülkemize ve davamıza hayırlı olmasın diliyorum? dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir temayül ve mülakat yoklamaları hakkında bir açıklama yaparak; ?Gerçekleşen temayül ve mülakatların ülkemize ve davamıza hayırlı olmasın diliyorum? dedi.

AK Parti´ye müracaat eden aday adayı sayısının 124 olmasının önemli olduğunun altını çizen AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir; ?AK Parti gerçek anlamda çok büyük bir camia. Herkes burada kendine göre hizmet etmek istiyor. Ülke genelinde aday adaylığı noktasında inanılmaz bir talep var.

/resimler/2018-5/8/1653031779709.jpg

 

Antalya´da 124 arkadaşım bu dava için yola çıktı. Hafta sonu yapılan temayül bugün yapılan mülakat bizim açımızdan da çok çok iyi geçti. Yapılan temayül yoklamasında teşkilat mensuplarımız bize çok büyük bir ilgi ve alaka gösterdi.

Herkesin büyük bir teveccühüne mazhar olduk, bu kadar sevildiğimizi bilmek bizi hem sevindirdi, hem de duygulandırdı.

/resimler/2018-5/8/1651234277762.jpg

Temayülden de birinci çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Biz kurulduğu günden beri AK Dava Hak Dava diye teşkilatlarımızla birlikte gece demeden gündüz demen. Yağmura çamura aldırmadan, her şeyimizden feragat edip çalıştık.

O günlerden bu günlere gelmek gerçekten çok zorlu ve meşakkatli bir yoldu. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çizdiği o yol bugün 2023, 2053 ve 2071´leri hedefliyor. İşte bizde o hedeflere ulaşmak, ülkemizi aydınlık yarınlara hazırlamak için üç dönemlik meclis üyeliğimizin ardından partimizden aday adayıyız.

/resimler/2018-5/8/1652044747335.jpg

 

Ben bu teşkilatın içinden bir kişi olarak inanıyorum ki çıktığımız yolun sonu aydınlık olacak. AK teşkilat bizi Ankara´ya gönderecek ve bizde Ankara´da geçmişten aldığımız tecrübeyle Antalya halkına hizmet edeceğiz.

/resimler/2018-5/8/1652365841716.jpg

 

Kökleri çok kuvvetli olan bu millet ve bu ülke her şeyin en iyisini hak ediyor ve o en iyiyi 16 senedir nasıl alıyor ise bundan sonra da AK Parti´mizin iktidarında, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde almaya devam edecek. Durmak yok yola devam? dedi.  



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu